Roolipelit

Roolipelit ovat Ropeconin sydän. Roolipeleja pelataan Ropeconissa aamusta yöhön ja välillä ylikin. Kymmenet pelinjohtajat vetävät pelejä ja valikoimaa löytyy lähes kaikista kuviteltavissa olevista lajityypeistä mitä erilaisimmille kokoonpanoille.

Roolipeleihin voi ilmoittautua roolipelitiskin lähellä sijaitseviin listoihin. Listoista selviää pelin nimi, lajityyppi, tarvittava pelikokemus ja muuta pelinjohtajan tarpeelliseksi katsomaa tietoa. Listoissa kerrotaan myös, milloin ja missä peli pelataan.

Kun kirjoitat nimesi, tunne myös vastuusi: jos et ehdi peliin, pyyhi nimesi pois listasta tai ilmoita perumisestasi pelinjohtajalle, niin et vie turhaan paikkaa muilta halukkailta pelaajilta.

Roolipelitiski ohjastaa myös mielellään pelaajia sopivien ja mieleistensä pelien pariin. GM-loot järjestetään sunnuntaina klo 15.

Roolipelien tarjonnan löytää paikan päältä GM-tiskiltä, joka on auki:

  • perjantaina klo 15-19
  • lauantaina klo 11-18
  • sunnuntaina klo 11-16

Katso roolipelien ohjelma-listaus tästä!

Peli-ilmoituksia tulee listoille myös lähes koko Ropeconin ajan. Sunnuntaina pelattaviin peleihin ei ilmoittautumislistoja laiteta pääsääntöisesti esille heti perjantaina. Ilmoittautumislistojen lisäksi peleistä voi saada ja antaa lisäinformaatiota pelimainoksista. Mainoksia voi kiinnittää ilmoitustauluille ilmoittautumislistojen läheisyyteen.

Ropecon 2011 29.-31.7. Dipoli, Espoo