» Tsekkaa kaikki tapahtumatilat tästä Google Maps -koostekartasta

Majoitus

Kaukaa saapuvat convieraat voivat yöpyä lattiamajoituksessa Dipolissa ja sen lähistöllä sijaitsevissa kohteissa. Majoitustiloja on rajallisesti, joten pääkaupunkiseudulla asuvien toivotaan nukkuvan pääsääntöisesti kotonaan.

Ropecon tarjoaa myös valvotun tilan tavaroiden säilytykseen sekä mahdollisuuden huolehtia henkilökohtaisesta hygieniasta.

Yön aikana nukkumatiloissa vallitsee hiljaisuus ja tiloja myös vartioidaan majoituksen ajan. Mukaan kannattaa ottaa makuupussi ja makuualusta, sillä patjoja ei ole ja kivilattiat saattavat olla melko kylmät.

Majoituspaikkaa kannattaa tiedustella Infotiskiltä. Kaikille tarvitseville pyritään osoittamaan jokin nukkumispaikka, mutta varhain yöpuulle menevät varmistavat itselleen mukavamman ja rauhallisemman majoituksen sekä pidemmät yöunet. Herätys on Dipolissa kahdeksan ja yhdeksän välillä, erillisissä nukkumatiloissa hieman ennen kymmentä tai kahtatoista, riippuen siitä milloin ohjelma alkaa.

Majoitusaikataulut

Perjantai – lauantai
klo 22.00-10.00 Smökki
klo 23.00-11.00 JMT 3A
klo 24.00-12.00 Otakaari 20

Lauantai – sunnuntai
klo 22.00-10.00 JMT 3A
klo 23.00-11.00 Smökki
klo 24.00-12.00 Otakaari 20

Varmista tuorein tieto paikan päällä infotiskiltä.

Muu yöpyminen

Tavaroiden säilytys

Tavarat voi jättää vartioituun narikkaan, joka kuuluu pääsylipun hintaan. Makuupussit, patjat ja muut suuret tavarat viedään erilliseen isojen tavaroiden säilytystilaan, joka sijaitsee Jämeräntaipaleella muutaman sadan metrin päässä Dipolista. Dipolissa olevaan narikkaan voi jättää reput ja muut pienet tavarat. Molemmat narikat ovat avoinna koko tapahtuman ajan.

Jos kadotat omaisuuttasi, sitä kannattaa käydä kyselemässä infotiskiltä. Infotiskiltä voi kysyä myös edellisvuoden Ropeconiin jääneitä tavaroita.

Hygienia

Henkilökohtaisesta hygieniasta voi huolehtia suihkuissa ja saunassa. Suihkutilat ja sauna ovat käytössä aamuin illoin ja naisille ja miehille on erilliset vuorot.

Suihku- ja saunatiloissa on aukiolon ajan työntekijä varmistamassa vuorojen sujumista ja auttamassa ongelmatilanteissa.

Saunan aikataulut

Lauantai 18.00-22.00 / Rantasauna

Saunassa 18-20 on erilliset miesten ja naisten puolet, sen jälkeen sekasauna.

Suihkun aikataulut

Perjantai 21.00-24.00 / Rantasauna
Lauantai 09.00-12.00 / Rantasauna
Sunnuntai 09.00-12.00 / Rantasauna
Tanssiaissuihku: su 01.00-03.00 / Gorsu

Rantasaunalla suihkuissa on omat puolet, Gorsussa yöllä sekasuihku.

Jätehuolto

Yleisen viihtyvyyden takaamiseksi con-alueella on tarjolla lukuisia roska-astioita, joihin conyleisön toivotaan sijoittavan sekajätteensä. Pulloille ja puhtaalle jätepaperille on lisäksi omat keräysastiansa, joita on suotavaa käyttää.

Conin henkilökunta kiertää Dipolissa ja sen lähialueilla valvomassa paikkojen siisteyttä, mutta jokainen voi omalta osaltaan vaikuttaa alueen viihtyvyyteen ja puhtauteen.

Siivous-larp

Ropeconin henkilökunta kuuluttaa muutaman kerran tapahtuman aikana Siivous-larpista. Kaikki halukkaat con-kävijät voivat osallistua lyhyeen larppiin, jossa jokainen eläytyy hetkeksi siivousrobotin hahmoon ja kiikuttaa lähimmät roskat roska-astiaan. Larppiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen.