Miten sinne pääsee?

Dipoli sijaitsee Espoossa, Otaniemessä. Paikalle voi saapua kätevästi niin julkisilla liikennevälineillä, omalla autolla kuin taksillakin. Lähin taksitolppa sijaitsee Dipolin ulko-oven edessä.

Dipolin katuosoite on Otakaari 24, Espoo.

» Sijanti Google Maps -palvelussa

Linja-autolla pääkaupunkiseudulla

Helsingin keskustasta pääsee Dipoliin kaikilla Otaniemeen ajavilla busseilla. Sopivia numeroita ovat Kampista lähtevät 102, 103 sekä rautatieaseman länsipuolelta Elielinaukiolta lähtevät 194 ja 195. Kuskia kannattaa pyytää jättämään pois Dipolin kohdalla. Sopiva pysäkki on nimeltään Alvar Aallon puisto. Pysäkiltä näkyy ostoskeskus (pari kauppaa, kioski yms.), joiden takana on parkkipaikka ja sen jälkeen itse Dipoli.

Ensikertalaisten kannattaa suosia bussia numero 102, jonka päätepysäkki on Otaniemessä ja samalla Ropeconin isotavaranarikan vieressä.

Aikatauluissa ilmoitetun lisäksi lisävuoroja ajetaan pe 31.7. linjalla 102 Kamppi-Otaniemi klo 14.30 ja 15.20.

Pääkaupunkiseudun bussit ajavat kesäaikataulussa 15. elokuuta asti.

Bussimatka julkisilla maksaa aikuisilta 4,00 euroa, 7–16 -vuotiailta 2,00 euroa. Kertamaksun voi maksaa suoraan bussissa. Myynnissä on myös kolmen päivän matkailijalippuja, jotka ovat useampaa kertamatkaa edullisemmiksi, jos viikonlopun aikana matkustaa muutenkin kuin coniin ja sieltä pois. Lisätietoja lipuista ja lippujen hinnoista YTV:ltä.

Lisätiedot, aikataulut ja kartat:

http://www.reittiopas.fi/

http://www.ytv.fi/

Linja-autolla kauempaa

Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta ajavat bussilinjat päättyvät kaikki Kampin keskuksen linja-autoasemalle, josta eteenpäin voikin jatkaa yllämainituilla Otaniemen-busseilla.

Myös monet paikalliset roolipeliseurat ovat viimevuosina järjestäneet bussikuljetuksia useista eri kaupungeista eri puolilta Suomea. Ota yhteyttä oman paikkakuntasi yhdistyksiin.

Ropecon ei vastaa yhteiskuljetuksista tai mahdollisista aikataulumuutoksista. Varmistathan lopulliset lähtöajat kuljetuksen järjestäjältä.

Tähän mennessä tietoomme on tullut seuraavat yhteiskuljetukset:

Tampereelta

Lähtö perjantaina 31.7.2009 klo 11.30 Tampereen Linja-autoasemalta tilausajolaiturista numero 8. Pysähdys matkalla ja perillä ollaan ennen klo 15. Paluu sunnuntaina 2.8.2009 klo 17.00 Espoosta Dipolin edestä.

Matkan hinta on 15 € suuntaansa tai ennakkohintana meno-paluu 25 €. Paikkoja on 48. Ennakkomaksut oltava järjestäjällä viimeistään 29.7.2009 ennen klo 22.00. Jos ennakkomaksaneita ei tule tarpeeksi kuljetus perutaan ja rahat palautetaan. Muussa tapauksessa rahoja ei palauteta. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista myöhästymisistä, bussin tai matkustajien osalta! Muutoksista ilmoitetaan Conin sivuilla ja/tai Con TV:n välityksellä Conin aikana.

Ilmoittautumiset: tooninki@hotmail.com. Lisätietoja mailitse tai numerosta: 041-5289578

Jyväskylästä

Maahinkainen Ry:n conibussi lähtee Jyväskylästä Harjukadun tilausajolaiturilta perjantaina 31.7. Otaniemestä Jyväskylään päin lähdetään sunnuntaina 2.8 kello 17.00 Dipolin edestä.

Bussikyyti maksaa edestakaisin 30e ja yhteen suuntaan 20e. Ilmoissa olevat etusijalla kumpaankin suuntaan kulkevat. Paikkoja bussissa on 50kpl.

Ilmottautua voi osoitteessa: http://www.maahinkainen.org/ajankohtaista/conibussi Lisätietoja saa osoitteesta arto.lampila@gmail.com.

Joensuusta

Mannunvartijat ry järjestää bussikuljetuksen Joensuusta Helsinkiin. Lisätietoja yhdistyksen sivuilla.

Conbussi

Conbussi on siirtynyt järjestöbussien hautuumaalle: tänäkään vuonna Ropeconilla ei ole omaa erityisbussia.

Omalla autolla

Lähestyttäessä Helsinkiä etsiydytään Kehä I:lle lännen suuntaan (ellei tulla Hangosta, jolloin ei tarvitse ajaa Kehälle asti ollenkaan).

Ajetaan Kehä I:n lännen puoleiseen päähän, josta käännytään Otaniemeen (ensin Karhusaarentielle ja sitten melkein heti vasemmalle Otaniementielle. Tämän jälkeen toisesta risteyksestä oikealle Luolamiehentielle. Seuraavan risteyksen jälkeen ollaankin jo käytännössä Dipolin edessä.

Parkkipaikkoja on aivan Dipolin vieressä vain vähän. Kävelymatkan päässä on kuitenkin lukuisia ilmaisia parkkialueita. Tien oikella puolella heti Dipolin jälkeen on parkkipaikkoja ennen urheiluhallia ja rannassa urheilukentän ja meren välissä. Näistä jälkimmäistä suositellaan erityisesti asuntoautoille. Rakentajan aukiolla, ostoskeskuksen toisella puolen, on niin ikään runsaasti tilaa. Sieltä pääsee suoraan alikulkutunnelin kautta Dipolin viereen. Lisäksi muun muassa Teknillisen korkeakoulun kirjaston luona, ostoskeskuksen vieritse kulkevan tien toisella puolen, on jonkin verran sopivia paikkoja.

Pääkaupunkiseudun kartta: http://kartta.hel.fi/.