Ropecon 2010

Ropeconia stailataan takahuoneessa

Kirjoittanut 2009-06-15 Salla kategoriaan Takahuone

Ropeconilla on perinteisesti ollut vuosittain vaihtuva ilme valittujen teemojen mukaisesti. Teemaa on pyritty toteuttamaan sekä teema- eli paitakuvassa että esimerkiksi verkkosivujen ilmeessä - viime vuonna myös muun muassa rannekkeessa ja kulkulupakorteissa. Teemakuvien rinnalla möllöttää toki myös vanha tuttu Ropecon-logo.

Ensimmäinen versio paidan kuvasta näyttäytyi Conitean kokouksessa toukokuussa, ja sai kokouksessa hyväksyvää mutinaa ja muutaman parannusehdotuksen. Tällä viikolla järjestäjien listalla lähti käyntiin vuosittainen Paitasota. Kuvasta ja paidan väristä on jo debatoitu conitean kokouksessa, mutta laajemmalla jakelulla brainstormataan vuosittaiset tekstit t-paitaan.

Paidasta on tänäkin vuonna kaksi eri versiota: toinen myyntipaita kävijöille ja toinen staffipaita eli paita, joka työntekijöiden on mahdollista tilata. Staffipaidan tarkoitus on myös toimia conissa merkkinä, jolla erottaa työntekijän kävijäjoukosta. Tänä vuonna molemmat paidat toteutetaan ensimmäistä kertaa moniväripainatuksella!

Tänä vuonna teemoina ovat myytit ja salaisuudet. Molemmat ovat aihepiirejä, joista irronnee loputon määrä kuvitusaiheita ja t-paidan selkäteksti-ideoita.

Järjestäjät odottavat paraikaa myös jännityksellä graafikon kuvituksia verkkosivustolle. Näillä näkymin Ropeconin varsinaiset www-sivut aukeavat vielä juhannuksen kunniaksi.

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002