Ropecon 2010

Seikkailunkirjoituskilpailu etenee - ilmoittautuneet skenaariot esitellään tässä:

Kirjoittanut 2010-06-08 Tiedotus kategoriaan MakingOf2009

Ropeconin seikkailunkirjoituskilpaan osallistuttiin tänäin vuonna lukuisilla skenaarioilla. Vielä pari päivää ennen deadlinea tilanne näytti jo huonolta, saapuneita skenaarioita oli yksi. Deadlinen lähestyessä kuitenkin roolipelisuunnittelijat kaivautuivat horroksestaan ja lähestyivät Ropeconia seuraavin skenaarioin, joissa on kyllä mistä valita. Satunnaisessa järjestyksessä:


L.G.D.S. ja kalpean herrasmiehen tapaus

Aurinkokuninkaan noidanmetsästäjät matkustavat Romaniaan tapaamaan kummallisen kalpeaa herrasmiestä. Miksi ihmeessä paikkakunnalla liikkuu savinen mies? Miksi neidon kaulalla on kaksi reikää? Suostuuko ihmissudet kunnialliseen kaksintaisteluun? Kestääkö viiksivaha vuori-ilmassa? Luvassa on Mignolan ja Dumas'n tyyliin seikkailua, vaaraa, toimintaa ja huumoria.


Auringon veri

Ikiaikaiset muurit seisovat maan ja meren välissä aivan kuin pitäen niitä toisistaan erossa. Kaupunki on vanha, vanhempi kuin heimoni tarinat. Niin kertovat ne, jotka puhuvat vanhan Númenorin kieltä ikiaikaisissa murattien valtaamissa puutarhoissa. Umbar, hohtava jalokivi etelän auringossa, jonne jumalat ovat meidät johdattaneet. Pohjoisen miehet hallitsevat kaupunkia, mutta eivät ymmärrä maata jalkojensa alla. He eivät näe vanhoja varjoja… -Râic Harak, vaeltaja

Seikkailu J.R.R. Tolkienin Keski-Maassa


Oradean Vampyyri

Oradean kylän asukkaat ovat lähettäneet avunpyynnön ja tarjoavat palkkiota terrorin loppumisesta. Ihmisiä katoaa lähes viikoittain. Pelorin vampyyrinmetsästäjät ovat juuri saapuneet kylään, jossa asukkaat ovat kertakaikkiaan peloissaan. Kylään on selvästikin pesiytynyt vampyyri. Mutta kuka ? Ja miten se savustetaan ulos kolostaan ?

D&D 4e-fantasiaseikkailu ja -mysteeri sankarillisten vampyyrinmetsästäjien työstä.


METPO - METRO

"Olemme pysäyttäneet Metroliikenteen toistaiseksi. Kaikkia matkustajia pyydetään pysyttelemään rauhallisina kunnes tilanne palautuu normaaliksi"

Kauhupeli Pietrin metroasemien välisessä pimeässä.

Pietari Suuri perusti vuonna 1703 Pietarin kaupungin Nevanlinnan paikalle. Kaupungin nimeksi annettiin Sankt Pieter Burcht, "Pyhän Pietarin linna". Sitä rakentamaan tuotiin tuhansia ruotsalaisia sotavankeja ja venäläisiä maaorjia, joista monet saivat viimeisen leposijansa kaupungin pakalla olleen suon pohjalta.

Heinäkuussa 2010 Pietarin Metron uutta huoltotunnelia rakentaneet työmiehet törmäsivät taas yhteen paalutuksen alle jääneistä ruumiistä. Hetkeä myöhemmin aluehallinto pysäytti koko metroverkon.

Työmiesten herättämä hirvitö vaanii nyt nälkäisenä sinua ja muita pimeän tunnelin vankeja. Mitä sinä olet valmis uhraamaan pelastuaksesi?


Ääni yössä

Anno Domini 1714, Ranska. Joukko aatelisnuoria saapuu loppukesästä etäisen sukulaisen, paroni Valéry du Villeparisiksen kartanolle, joka sijaitsee idyllisellä Ranskan maaseudulla tammimetsien ympäröimänä. Nuorten suunnitelmissa on haukkametsästystä ja miellyttävää vapaa-ajan viettoa ennen paluuta Pariisiin talven viettoon, mutta kaikki ei menekään kuten pitäisi - kartanossa tapahtuu aina välillä merkillisiä asioita, ja pian seuruetta alkavat piinata myös öiset kummallisuudet. Miksi kartanon pohjoissiipi on suljettu raskain ovin? Mitä tapahtui kartanon rouvalle, Madame du Villeparisikselle, seitsemän vuotta aiemmin? Miksi kaikki välttävät aihetta viimeiseen asti? Ja miksi kartanossa, jossa ei pitäisi asua lapsia, kaikuu öiseen aikaan lapsen itku?


Matka Marsiin

Vuonna 2253 avaruusmatkat horroksessa Marsiin ovat jo rutinoitunutta toimintaa. Nyt kuitenkin yhteys alukseen V4-MP "Ireland" on katkennut kesken matkan eli jotain odottamatonta on tapahtunut. Onko alus tuhoutunut? Jos ei, onko siellä henkiinjääneitä? Pääsevätkö mahdolliset henkiinjääneet vielä takaisin?

Vastauksia näihin kysymyksiin tarjoilee skenaario "Matka Marsiin". Luvassa psykologista science fiction -kauhua suljetussa tilassa.


HUNTINGTRIX

Pieni ryhmä kokeneita velhovampyyrinmetsästäjiä lähtee jahtaamaan saalista, mutta kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Vaarallinen pakomatka mahdottomasta tilanteesta alkaa...

Nopeatempoinen kauhutrilleri.

Roolipelit

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002