Semi

eli Emilia Hjelm on söpö, sinkku ja tykkää kissoista.

Semi on myös kunnostautunut tapahtumanjärjestämisen saralla. Ensiesiintyminen Ropeconin isotavaranarikassa tapahtui vuonna -99 ja sen jälkeen hän on coniteassa hoitanut mm. lipunmyyntivastaavan, työvoimavastaavan ja pääjärjestäjän pestejä. Ropecon ry:n hallituksessa Semi istuu kolmatta vuotta, ajaen läpi päätöksiä uusista kahvinkeittimistä tapahtumaa varten ja ottaen kantaa mm. avustushakemuksiin. Vuonna 2009 Semi oli toista vuotta peräkkäin yksi tapahtuman pääjärjestäjistä.

Pitkä ura historianelävöittämis- ja live-roolipeliyhdistys Harmaasusissa huipentui puheenjohtajuuteen 2006, muutamia vuosia Semi on viettänyt hallituspestissä myös Suomen Live-roolipelaajat ry:ssä, tietojenkäsittelytieteen opiskelijoiden ainejärjestö TKO-älyssä, Alter Ego ry:ssä sekä tuoreimpana Alternative Party ry:ssä.

“Vapaa-ajallaan” Semi työskentelee it-alalla ja opiskelee Helsingin yliopistossa tietojenkäsittelytiedettä. Sydämeltään hän kuitenkin tunnustautuu humanistiksi ja onkin pelaamisen lisäksi tunnettu kiinnostuksestaan uusmediaan, taiteeseen, designiin, historiaan ja Barbie-nukkien keräilyyn.

Semin on saattanut bongata Ropeconin lisäksi mm. juontamassa AssemblyTV:n tekstiviestichattia tai valvomassa järjestystä Altpartyilla.