Osallistu Ropeconin kaverikuvakilpailuun!

Ryhmään Takahuone kirjoittanut 2013-05-18 14:48 Massi

Ropecon on jo kahdenkymmenen conin verran ollut paikka, jossa suomalaiset roolipelaajat tapaavat toisiaan, ystävystyvät ja muodostavat yhteisöjä. Tätä iloista traditiota tulee vaalia! Sen ja kahdennenkymmenennen Ropeconin kunniaksi julkistamme Ropeconin kaverikuvakilpailun!

Etsimme siis kaverikuvia, jotka on kuvattu jossain yhdeksässätoista Ropeconissa. Oli kuva sitten Messukeskuksesta, Paasitornista tai Otaniemestä, oli yllänne Ropecon-paidat, kostyymit tai rengaspanssarit, olitte hauskoja tai haudanvakavia, rakastavaisia tai Ropecon-tuttuja - lähettäkää kuvanne meille! Paras kuva palkitaan ja kaikki kilpailuun hyväksytyt kuvat tulostetaan Ropeconin kaverikuvaseinälle Dipoliin, ConTextin viereen infon lähelle.

TEE NÄIN:

  • Lähetä oma Ropecon kaverikuvasi osoitteeseen tiedotus@ropecon.fi
  • Liitä mukaan pieni tarina kuvanottohetkestä, minkä vuoden Ropeconista on kyse, ja siinä esiintyvistä ihmisistä, sekä kaikkien kuvassa olevien Ropecon-kävijöiden nimet ja yhteystiedot.
  • Kuvan tulee olla .jpg tai .png muodossa ja maximissaan 700kt kokoinen.
  • Lyhyen tarinasi pituus max 200 sanaa.

Kilpailuun hyväksytään hyvän maun ja speksien mukaisia kuvia.

HUOMAATHAN, että Ropecon julkistaa niin voittajakuvan, kuin muutkin parhaat kaverikuvaotokset, Ropeconin blogissa ja sosiaalimediassa. Kysy lupa kuvan lähettämiseen kuvassa esiintyviltä kavereiltasi ja kuvan ottajalta. Kaikki kilpailuun osallistuneet ja siihen hyäksytyt kuvat tulostetaan Ropecon-kaverikuvaseinälle Dipoliin, ConTextin viereen infon lähelle.

Tietysti luvassa on myös palkinto! Yksi kilpailuun osallistuneista kuvista saa kaksi ilmaisranneketta koko viikonlopuksi Ropeconiin. Voittajalle sekä julkaistavien kuvien lähettäjille ilmoitetaan sähköpostitse ennen kilpailun voittajan ja kuvien julkaisua.

Kilpailu päättyy 3.6.2013 ja voittaja julkistetaan 7.6.2013 Ropeconin blogissa!

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002