Ropecon 2013 Kaverikuvakilpailun voittaja on Tiina Juntunen

Ryhmään Takahuone kirjoittanut 2013-06-07 19:48 Massi

Vuoden 2013 kaverikuvakilpailun voittaja on Tiina Juntunen kesäisellä kuvallaan vuoden 2012 Ropeconista.

Kuvassa: Ines Lukkanen, Jone Seraste, Kaisa Valve, Mika Valve

Klikkaa "lue lisää" lukeaksesi tarinan kuvan takana.

"Kuva on otettu ropeconissa vuonna 2012.

Istuin toisessa kaveriporukassa, jossa juttelimme mitä söisimme tänään. Mieleeni, kuten monelle muullekin, nousi ruokakojut. Käännähdin siis ympäri vilkuillakseni ruokakojuja ja silmäni osuikin toinen kaveriporukka. Silmäruokana; Sookie Stackhouse, ihastuttava lolita neitonen, pitkällä letillä ja kiltillä varustettu polvisukkainen mies ja toinen kiltillä varustettu mies mukanaan the wooden cock. Joko arvaat mitä silloin syötiin? Makkara-perunaa tietenkin."

Tämän ja muita Ropeconin kaverikuvakilpailuun osallistuneita kuvia voit katsella Ropeconin Facebookissa ja Google+ -tilillä. Voit edelleen lähettää meille Ropecon-kaverikuviasi tai julkaista niitä Facebook sivullamme, tai G+:ssa.

Kuvan lähettämisen ohjeet:

  • Lähetä oma Ropecon kaverikuvasi osoitteeseen tiedotus@ropecon.fi
  • Liitä mukaan pieni tarina kuvanottohetkestä, minkä vuoden Ropeconista on kyse, ja siinä esiintyvistä ihmisistä, sekä kaikkien kuvassa olevien Ropecon-kävijöiden nimet ja yhteystiedot.
  • Kuvan tulee olla .jpg tai .png muodossa ja maximissaan 700kt kokoinen.
  • Lyhyen tarinasi pituus max 200 sanaa.

HUOMAATHAN, että Ropecon julkistaa parhaat kaverikuvaotokset, Ropeconin sosiaalimediassa. Kysy lupa kuvan lähettämiseen kuvassa esiintyviltä kavereiltasi ja kuvan ottajalta. Kaikki kilpailuun osallistuneet ja siihen hyäksytyt kuvat tulostetaan Ropecon-kaverikuvaseinälle Dipoliin, ConTextin viereen infon lähelle.

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002