Ropecon XXn graafikko on hyvien puolella

Kirjoittanut 2013-03-20 Massi aiheeseen Takahuone

Kahdennenkymmennen Ropeconin graafisesta ulkoasustan vastaa Pau Norontaus. 25-vuotias Turun taideakatemiassa opiskeleva lahjakas Pau on kiinnostunut sarjakuvista, musiikista ja kissoista.

Ropeconin vuosiorganisaatio valitsi Paun tapahtuman graafikoksi monien lahjakkaiden hakijoiden joukosta. Erityisesti Paun puolesta puhuivat ammattimainen kynänjälki, ja avoin lähestymistapa, sekä aikataulun hyvin haltuunottaminen. Vuosiorganisaatio onkin erittäin iloinen yhteistyön sujuvuudesta!

Omien sanojensa mukaan nörttijuttuihin hurahtanut taiteilija kertoo olleensa aina hyvien puolella. Se onkin hyvä, sillä niin on vahvasti Ropeconkin, vai mitä?

Paun töitä nähdään tänä vuonna Ropeconin julisteissa, flyereissa, kotisivuilla, Ropecon XX paidassa sekä ohjelmalehtisen kuvituksessa. Paun muita töitä voi käydä ihastelemassa naisen kotisivuilla ja Deviantart-tunnuksen alta. Ropeconiin suunnitteilla olevasta Flash-marketista löytää myös taiteilijan standin muiden mahtavien käsityöläisten joukosta. Facebookin mukaan Paun voi myös nähdä tulevana viikonloppuna Tampere Kuplii sarjakuvafestivaaleilla.

Kuvat ovat Paun kotisivuilta, joita voit ihastella täällä.
Paun Deviantart löytyy täältä.
Ropeconin graafiseen ilmeeseen voi tutustua, kun kokoamme tapahtuman varsinaiset kotisivut myöhemmin keväällä.

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002