Esittelyssä Aleksis

Kirjoittanut 2011-02-14 Tiedotus kategoriaan Uutiset

Saapuessamme ensimmäiseen Conitean kokoukseen kohtasimme Ropeconin kerhohuoneen rappusilla hellyttävän näyn. Meitä odotti kapaloihin käärittynä pajukorissa nappisilmäinen hiidenkivi. Ensireaktio oli yllätys, kuka ihme olisi halunnut hylätä näin suloisen pienen kiven?

Suloinen kivi, kuva: Emilia Hjelm

Nostettuamme kiven korista lähempää tarkastelua varten totesimme sen veistettyjen piirteiden olevan tutunoloiset. Etteikö vain olisi kyseessä pitkäaikaisen con-aktiivin Kiven jälkikasvu!

Kivi, jota kiinnostaa aloitti uransa infotiskillä. Siellä hän aina hymyilevänä jaksoi kuunnella conkävijöiden ja -järjestäjien murheita ja toi lohtua. Myöhemmin Kivi siirtyi narikan työvoimavahvuuteen, jolloin meille tuli tutuksi hänen kirjoitusharrastuksensa.

Kivi työssään, kuva: Suvi Korhonen

Vuonna 2007 Ropeconin teemana oli romantiikka ja kävi niin, että Kivi löysi itselleen puolison. Siru ja Kivi pitivät yhtä muutaman vuoden, kunnes suhde katkesi. Siru muutti Mallusjoelle, eikä hänestä ole kuultu conissa sen jälkeen. Huhuttiin myös Kiven ja Sirun sorapesueesta, mutta jätimme moiset juorut aikanaan omaan arvoonsa. Kivikään ei eroaan kommentoinut.

Luonnollisesti Conitea otti pienen hiidenkiven siipiensä suojiin. Annoimme hänelle perinteitä kunnioittavan nimen Aleksis tunnetuimman suomalaisen Kiven mukaan.

Blogissa päästään seuraamaan Aleksiksen seikkailuja harrastuksen ihmeellisessä maailmassa, sillä Aleksis on luvannut jatkossa itse kirjoittaa kokemuksistaan Conitean matkassa!

Hyvää ystävänpäivää kaikille blogin lukijoille!

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002