Haluatko saada taideteoksesi esille Ropeconin taidenäyttelyyn?

Kirjoittanut 2012-05-27 Tiedotus aiheeseen Uutiset

Tänä vuonna myös Ropeconin taidenäyttely nostaa katseensa tästä todellisuudesta fantasiamaailmoihin ja vaihtoehtoisiin maailmoihin. Taide kertoo tarinaa ja jokaisen tarinan taustalla on maailma. Erityisesti painopiste on tällä kertaa fantasiamaailmoissa, mutta teemassa on sijansa muidenkin genrejen todellisuuksille. Hedelmällinen teema “Fantasia ja muut vaihtoehtotodellisuudet” näyttäytyy myös Ropeconin tämänvuotisessa taidenäyttelyssä.

Myös rinnakkaisteema "Rajat ja rajapinnat" tuodaan esiin taiteen voimin. Harrastuskentän rajoja koettelevat Anime ja MMORPGit. Teatteri ja muut taideprojektit ottavat vaikutteita live-roolipeleistä. Onko harrastuksissamme kyse taiteesta, viihteestä vai molemmista?

Esitä näkemyksesi mieleiselläsi tekniikalla: piirtämällä, maalaamalla, painamalla grafiikkaa, veistoksena, figuurina, tekstiilinä tai muilla keinoin.

Kysy lisää tai ilmoittaudu näyttelyyn 30.6. mennessä lähettämällä työstäsi kuva ja mitat osoitteeseen taidenayttely@ropecon.fi.

Ropecon ei maksa palkkiota näyttelyyn osallistumisesta, mutta taidenäyttely toimii galleriana, josta taiteilijat voivat halutessaan myydä omia töitään. Tuomalla työsi näyttelyyn osallistut myös kilpailuun, jonka voittajalle on luvassa palkinto. Jos osallistujia on paljon, töiden määrää saatetaan tilanpuutteen vuoksi joutua rajoittamaan, eivätkä kaikki siksi välttämättä mahdu mukaan.

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002