HelMet-kirjastot jälleen Ropeconissa

Kirjoittanut 2012-07-18 Tiedotus aiheeseen Uutiset

HelMet-kirjastot osallistuvat tapahtumaan Helsingin Buli-kirjastoautolla. Tapahtumaa varten siihen lastataan erityisesti roolipeliaineistoa, konsolipelejä, musiikkia, sarjakuvia, elokuvia, televisiosarjoja, tietokirjallisuutta sekä fantasia-, tieteis- ja kauhukirjallisuutta. Pihapeleistä mukana ovat Boccia ja Mölkky. Kirjastoauton myötä Ropeconin kävijöillä on mahdollisuus käyttää kirjaston peruspalveluita, kuten uusia lainoja, hankkia kirjastokortti ja lainata, palauttaa tai varata aineistoa.

Toinen kirjaston toimipisteistä sijaitsee Käpyaulassa Dipolin sisällä. Käpyaulassa henkilökunta esittelee HelMet-pelikokoelmaa, antaa kirjavinkkejä sekä pelauttaa erilaisia lauta-, noppa- ja roolipelejä (esimerkiksi Cthulhu Dice, Eclipse, Game of Thrones ja HeroQuest). Entressen kirjaston kahdella iPadilla voi myös kokeilla suosittuja Carcassone- ja Menolippu-lautapelejä digitaalisina versioina. Lisäksi tapahtuman kävijöillä on mahdollisuus osallistua HelMet-kirjastojen arvontaan, jossa palkintoina on noppapusseja ja Dominion-lautapeli lisäosineen.

Sellon kirjastossa tapahtuu jo Ropecon-viikolla ma-to 23.7.-26.7. Luvassa on paljon Ropecon-aiheista ohjelmaa, kuten elokuvanäytöksiä, Japani-teemapäivä ja erilaisia peliturnauksia. Ropeconin conitean erikoistiimi liittyy tiistaina seuraan larpattamaan ja roolipelaamaan nuorten ja lasten kanssa - miksei vanhempienkin.

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002