Kunniavieraat julkistettu

Kirjoittanut 2009-03-27 Tiedotus kategoriaan Uutiset

Ropecon on jo yli kymmenen vuoden ajan kutsunut tapahtumaan kunniavieraiksi pelien kehittäjiä ja alan kansainvälisiä merkkihenkilöitä sekä suomalaisia suuruuksia. Kunniavieraina vuonna 2009 ovat L. Scott Johnson (USA), Suzi Yee (USA) ja Malik Hyltoft (Tanska). Lisäksi suomalaisena kunniavieraana tavataan MtG-maailmanmestari Antti Malin.

Korttipelaajien iloksi saapuu Yhdysvalloista L. Scott Johnson, White Wolfin suositun Vampire the Eternal Struggle -keräilykorttipelin kehittäjä. Johnson on myös tuttu näky pelialan tapahtumissa tuomaroimassa turnauksia.

Roolipelipuolelle kunniavieraanamme on myöskin yhdysvaltalainen Suzi Yee, joka mukanaan saapuvan miehensä Joseph Browningin kanssa luotsaa itsenäistä pienkustantamoa Expeditious Retreat Pressiä. Kustantamon eniten mielenkiintoa herättänyt julkaisu Magical Society antaa pelinjohtajalle työkaluja keskiaikaisen maailman luomiseen kauppareiteistä hirviöihin, myös taikuudella höystettynä.

Malik Hyltoft on pitkän linjan roolipelaaja ja kasvattaja. Hän on ollut mukana perustamassa tanskalaista sisäoppilaistosta Østerskov Efterskolea, jonka rehtorina hän nyt toimii. Koulun pedagoginen metodi perustuu puhtaasti liveroolipeleille. 80-luvulta asti liveroolipelejä harrastanut Hyltoft sai mahdollisuuden toteuttaa unelmansa Tanskan uusittua koululakinsa 2000-luvulla.

Antti Malin on erinomainen kotimainen vahvistus tämän vuoden kunniavieraiden joukkoon. Hän tuli tunnetuksi voittamalla viime joulukuussa Magic: The Gathering- keräilykorttipelin maailmanmestaruuden ensimmäisenä suomalaisena. Aiemmin Malin on osallistunut Magic: The Gathering Pro Tourille ja päässyt kiertämään Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Aasiassa.

Kunniavieraat

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002