Osallistu Ropeconin piirustuskilpailuun

Kirjoittanut 2009-06-26 Tiedotus kategoriaan Uutiset

Ropecon 2009 piirustuskilpailu

SANKARI, HIRVIÖ, PYHIMYS, ROISTO?

Voiko roisto näyttää pyhimykseltä? Tai pyhimys osoittautua roistoksi? Ketkä ovat sankareita, voiko hirviö ansaita sankarin maineen? Mikä tekisi sankarista hirviön? Onko roistosta sankariksi? Mitä tarvitaan sankaruuteen? Tekeekö tilaisuus roiston? Näytä meille! Osallistu Ropecon 2009 piirustuskilpailuun!

Toimi näin: Piirrä tai maalaa teoksesi valkoiselle ruuduttomalle A4-arkille. Käytettävä tekniikka on vapaa: lyijykynä, tussi, puuväri, liitu, vesiväri, tms.. Kilpailuun saa osallistua halutessaan useammalla kuin yhdellä työllä. Työnsä saa halutessaan takaisin kilpailun jälkeen.

Laita työsi A4-kokoiseen kirjekuoreen, jonka päälle merkintä "Piirustuskilpailu 2009". Merkitse (jokaiseen) työhösi oma nimesi, puhelinnumero, josta sinut tavoittaa conin aikana sekä toimiva sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, mikäli se on eri kuin conin aikana käyttämäsi.

Toimita kirjekuori Ropeconin infotiskille lauantaina 1.8. klo 11 mennessä. Myöhemmin saapuneita töitä ei huomioida.

Huom! Aikaisemmista vuosista poiketen kilpailu on tarkoitettu etukäteen tehdyille teoksille. Paikan päällä ei tule olemaan tarjolla paperiarkkeja, työvälineitä eikä edellä mainittua palautuskuorta.

Kilpailun tuomareina toimivat kunniavieraat Suzi Yee ja L. Scott Johnson.

Kilpailun voittaja saa Suzi Yeen ja Joseph Browningin signeeraaman kovakantisen A Magical Medieval Society: Western Europe limited edition -lähdekirjan. Myös lohdutuspalkintoja saattaa olla tarjolla.

Voittaja julkistetaan ja palkinnot jaetaan Ropeconin päättäjäisissä sunnuntaina. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ennen sitä. Jokainen osallistuja voi halutessaan hakea työnsä pois palkintojenjaon jälkeen tai erikseen etukäteen sopimalla aiemmin iltapäivällä.

Kilpailun parhaimmistoa tuodaan aikataulun salliessa näytteille Ropeconin taidenäyttelyn yhteyteen.

Lisätietoja antaa Päivi Vinni, taidenayttely (ät) ropecon.fi

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002