Prometheus-palkinto 2010 Ropeconille

Kirjoittanut 2010-02-02 Heiccu kategoriaan Uutiset

Prometheus-leirin tuki ry jakoi tammikuussa Nuorten filosofiatapahtuman yhteydessä joka toinen vuosi jaettavan Prometheus-palkinnon, joka jaetaan joko henkilölle tai yhteisölle, joka on toiminnallaan edistänyt nuorten kasvua kriittisyyteen, ihmisen kunnioitukseen, elämäniloon ja vastuuseen maailmasta.

Tänä vuonna neljättä kertaa jaettu palkinto annettiin Ropecon ry:lle vuosittaisesta Ropecon tapahtumasta, sen toiminnasta nuorten parissa, avulla ja toimesta. Erityisenä ansiona nähtiin Ropeconin luonne nuorten itsensä nuorille järjestämä tapahtuma. Prometheus-leirin tyki ry:n ja itse leirien tapaan Ropecon tarjoaa osallistujilleen tilaisuuden tulla hyväksytyksi samanmielisten keskuudessa ja ottaa avosylin vastaan myös uudet tulijat. Merkittäväksi katsottiin myös se, että Ropecon on edistänyt nuorten omaehtoisen harrastustoiminnan yhteiskunnallista näkyvyyttä ja hyväksyttävyyttä sekä tehnyt tunnetuksi roolipelikulttuuria.

Koska Ropecon on tapahtuma harrastajilta harrastajille, voi palkinnon saamisesta olla ylpeitä jokainen conintekemiseen osallistunut. Kiitos siis kaikille entisille, nykyisille ja tuleville conin toteuttajille; pääjärjestäjistä työvoimaan ja coniiteista ohjelmanjärjestäjiin.

Ropecon ry tiedottaa

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002