Pukukisan kategoriat julkistettu

Kirjoittanut 2009-07-14 Suviko kategoriaan Uutiset

Yllä yksi vuoden 2007 voittajista, Jutta Sarhimaa, karikatyristi Juha Harjun piirrettävänä.

Ropeconissa järjestetään tänäkin vuonna pukukilpailu. Kisan tuomaristo paljastaa tämän vuoden kilpailusarjat ja millainen on tuomariston ihanneasu.

Millaisiin asioihin tuomarin silmä kiinnittää huomiota?

"Tuomaristo toivoo osanottajilta ennenkaikkea panostusta, luovuutta, roimasti omaperäisyyttä ja kekseliäisyyttä. Perinteisemmät puvut istuvat kolmeen viimeiseen kategoriaan. Ropeconin teema "Myytit ja salaisuudet" antaa varaa luovuudelle ja mielikuvitukselle. Kisaajilta aivan varmasti löytyy sitä, joten mittaamme myös pukujen omaperäisyyttä."

Mitkä ovat kisan kategoriat tänä vuonna?

"Kategoriat ovat paras "Myytit ja salaisuudet" -teeman mukainen puku, paras cosplay-asu, paras sci-fi- tai cyberpunk-asu, sekä perinteinen paras fantasiatyylinen asu."

Miten kisaan voi osallistua?

"Tänä vuonna pukukilpailuun voi osallistua Ropeconin jokaisena päivänä ohjelmaan ilmoitettuna kellonaikana. Se mahdollistaa saman ihmisen osallistumisen useampanakin päivänä - sama henkilö tosin ei voi voittaa useampana päivänä. Kisaan ilmoittaudutaan päivystävälle tuomaristolle tiettyinä kellonaikoina, mutta tuomarit saattavat kierrellessään myös pyytää hienoja pukuja mukaan kisaan."

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002