Ropecon 2010 hakee larppeja

Kirjoittanut 2010-03-26 Tiedotus kategoriaan Uutiset


PmWiki


Oletko aina halunnut kirjoittaa larpin?
Oletko aina halunnut kirjoittaa larpin Ropeconiin?


Jos päässäsi on siis pyörinyt joku peli-idean tapainen tai tahtoisit muuten vaan tehdä larp-vastaavan elämästä miellyttävää, niin kirjoita ihmeessä Ropeconiin peli. Teemanahan on tänä vuonna kauhu, mutta jos haluat kirjoittaa jotain muuta kuin kauhua niin nekin pelit otetaan mielellään vastaan ja jokaisessa genressähän on mahdollisuus kauhuun, oli sitten millainen peli tahansa. Kaivetaan vaikka yhdessä se kauhuelementti sieltä esille.

Ropeconin pelejä rajoittavat lähinnä tilat ja se, että pelaajat eivät ehdi proppaamaan älyttömyyksiä saati sitten (välttämättä) sisäistämään monen sivun mittaisia romaaneja. Tämä ei tarkoita, etteivätkö hahmot voisi olla rikkaita kokonaisuuksia mutta muistakaa rajallinen kapasiteetti. Tilojen suhteen, Ropeconilla ei ole irrottaa teille välttämättä kovin suurta tilaa ja hahmoja taas ei välttämättä useaa sataa kannata kirjoittaa kun pelaajia ei välttämättä riitä niin montaa.

Muutoin, jokainen peli otetaan vastaan mikäli se järjen rajoissa pysyy (larp-vastaavan järkeä voi aina kyseenalaistaa), samoin mahdollisia toiveita ja proppitarpeita peleihin liittyen. Sähköpostilla visioa ja valmiita ideoita tulemaan.

Iäti pelinjohtajilleen kiitollinen larp-vastaava:

Santtu (Satu Lahti) larp@ropecon.fi

Larpit Ohjelma Töissä Ropeconissa

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002