Ropecon 2012 Kaubamaja kokee muutoksia

Kirjoittanut 2012-02-27 Tiedotus aiheeseen Uutiset

Vuoden 2012 Ropeconin Kaubamaja kokee pieniä muutoksia. Suurin muutos tapahtuu pöytien varauksessa jonka voit tänä vuonna hoitaa kätevästi Ropeconin sivujen kautta täytettävällä lomakkeella. Tällä varmistamme, että kaikkien myyjien pöytävaraukset tulevat perille ja kaikki tarvittavat yhteystiedot varmasti löytyvät niitä haettaessa.

Toinen muutos koskee Dipolin ulkoalueelle sijoitettavia myyntipisteitä. Pisteitä tulee olemaan yhteensä 6-7, joista kolme on jo varattu vanhoille ruokamyyjille. Uusia paikkoja on tarjolla näin ollen 3-4, sillä kulkeminen halutaan pitää helppona. Nämä paikat on tarkoitettu myyjille jotka myyvät ruokaa, tai jotka muusta erikseen mainitusta syystä tarvitset paikan varsinaisen Kaubamajan ulkopuolelle. Tällaisia syitä ovat esimerkiksi työnäytökset, toimeksiannot tai muut demot jotka vaativat tilaa tai ulkoilmaa. Myyntipiste on varattavissa myös mikäli sen sijoittaminen mainituille alueille tuo huomattavasti lisäarvoa itse tapahtumalle.

Tilan koko on kolme parkkiruutua ja hinta on koko viikonlopulle 250 euroa. Hinta sisältää tilan, ei itse pöytiä. Ropecon ei myöskään järjestä tuotteille vartiointia tai säilytystilaa. Ulkotiloihin sijoitetut pöydät eivät ole sidottuja Kaubamajan aukioloaikoihin, vaan voivat niin halutessaan pitää kojua auki ympäri vuorokauden. Mikäli myyntipiste tarvitsee sähköä viikonlopun aikana, pitää varaajan itse tehdä sähkösopimus.

Kolmas Kaubamajaa koskeva asia: vuoden 2012 Ropeconissa on tarkoitus ottaa käyttöön myös kirjallinen myyjäsopimus jolla pyritään minimoimaan pöytien väärinkäytökset ja varmistamaan samat säännöt kaikille. Suuria muutoksia nykyisiin käytänteisiin ei tule, mutta kirjallisella sopimuksella halutaan varmistaa molempien osapuolien tyytyväisyys. Sopimus on kuitenkin vielä muotoiluasteella ja siitä tullaan erikseen ilmoittamaan kaikille pöydän varanneille.

Tänäkin vuonna Ropeconissa on mahdollisuus varata käyttöön Demohuone. Se on tarkoitettu uusien, vanhojen ja vielä työn alla olevien rooli-, kortti-, tai lautapelien demoamiseen. Tarkoitus on tarjota Ropeconin kävijöille mahdollisuus tutustua uutuuksiin ihan konkreettisesti itse pelaamalla. Pääsääntöisesti julkaisijat voivat varata itselleen ja peleilleen huoneesta itselleen sopivan kokoisen vuoron, joka mainitaan myös käsiohjelmassa (vuoro ei sisällä myyntiä). Tämän lisäksi demohuoneeseen on mahdollista varata myyntipöytiä, joiden yhteydessä demoaminen ja myyminen onnistuu vaivattomasti. Demohuoneeseen sijoitetun myyntipöydän hinta on vuonna 2012 120euroa ja sisältää yhden viikonloppurannekkeen. Myyntipöytä seuraa Kaubamajan aukioloaikoja.

Myyntipöytien varausmahdollisuus avautuu alkukevään aikana. Siitä tiedotetaan erikseen ajankohdan varmistuessa.

Kaubamajaan liittyviin kysymyksiin vastaa Kaubamaja-vastaava Outi osoitteessa kaubamaja@ropecon.fi

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002