Ropecon ry jakaa avustuksia

Kirjoittanut 2009-03-27 Heiccu kategoriaan Uutiset

Ropecon ry jakaa avustuksia projekteille, jotka edistävät tai kehittävät suomalaista rooli-, kortti-, lauta- tai miniatyyripeliharrastusta. Painotus on nimenomaan harrastuskenttää aktivoivassa, kehittävässä ja uudistavassa ei-kaupallisessa toiminnassa, onpa kyseessä sitten julkaisu, palvelu, innovaatio tai tapahtuma.

Ropeconin avustusten tarkoitus ei ole yksittäisten tapahtumien osallistumismaksun alentaminen. Kirjojen ja muiden julkaisujen kohdalla Ropecon ry pääsääntöisesti tukee tuotekehitysprosessia, esimerkiksi demokappaleiden julkaisua, eikä toimi kustantajana. Yksityiskohdat sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Suoran rahallisen tuen lisäksi Ropecon ry:ltä voi hakea tukea myös ilmaislippujen muodossa Ropecon 2009-tapahtumaan esimerkiksi turnausvoitoiksi muihin harrastuskentän ei-kaupallisiin tapahtumiin.

Ropecon ry lainaa myös omaisuuttaan, eli VHF-radiopuhelimiaan, järjestyksenvalvojaliivejään, megafoniaan, badgekonettaan, vitriinejään, kahvitermoskannuja, jääkaappiaan ja www-palvelintilaansa. Ropecon ry:llä on myös n. 12 henkeä vetävä kokous- ja kerhotila Helsingin Ruskeasuolla, Mannerheimintien varrella, jossa mm. yhdistysten on mahdollista pitää kokouksiaan.

Kaikki hakemukset käsittelee pitkän linjan roolipeliharrastajista koostuva Ropecon ry:n hallitus, tarvittaessa hankkimiensa asiantuntijoiden tuella. Tarkat hakemusohjeet löytyvät pdf-muodossa yhdistyksen verkkosivuilta. Seuraavat hakemusten käsittelypäivät ovat 20.5 ja 26.8. Hakemuksien tulisi olla perillä edellisen viikon maanantaina, jotta hallitus ehtii tarvittaessa kyselemään niihin vielä tarkennuksia.

Ropecon ry tiedottaa

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002