Tauluttaja auttaa ohjelman runsaudenpulaan hukkuvia

Kirjoittanut 2011-07-26 Tiedotus aiheeseen Uutiset

Ropecon tursuaa ohjelmaa. Kävijöiden vakiovarusteisiin kuuluu paikan päällä jaettava ilmainen ohjelmalehtinen, jonka lukujärjestykseen tehdään merkkejä kiinnostavien ohjelmien kohdalle.

"Mitä juuri nyt kannattaisi mennä katsomaan?" Nopeimmin kysymykseen vastaa Ropeconin aikana ConTV:n mobiiliversio, joka löytyy osoitteesta m.ropecon.fi.

Jos suunnittelet ohjelmavalintojasi verkossa jo ennen tapahtumaa, hommaan löytyy kätevä apuväline. Tauluttaja auttaa selaamaan ohjelmaa lukujärjestyksenä tapahtumapaikan ja ohjelman tyypin mukaan.

Tauluttajan kehittänyt Ilari Kajaste kertoo koodanneensa työkalun ensimmäisen version 2006 omaksi avukseen. Lukujärjestyksestä on helpompaa hahmottaa mitkä kiinnostavat ohjelmat on aikataulussa samaan aikaan. Varmimmin Kajasteen bongaa tanssiaisista ja kuuntelemasta esitelmiä ja paneelikeskusteluja.

Jatkokehitysideana Kajaste kertoo suunnitelleensa, että Tauluttajaan tulisi mahdollisuus rastia ja tallentaa palvelun muistiin omat suosikkiohjelmat. Niistä voisi tulostaa myös koosteen. Samalla saataisiin tilastoja ennakkoon suosituimmista ohjelmista.

Kajaste toivoo käyttäjiltä palautetta ja kehitysideoita. Hän on miettinyt myös Tauluttajan koodin julkaisemista, jotta muutkin aiheesta innostuneet voivat ottaa osaa ohjelmakarttoja esittelevän työkalun jatkokehittämiseen.

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002