Tule järjestämään ohjelmaa!

Kirjoittanut 2011-03-28 Tiedotus kategoriaan Uutiset

Jos olet kiinnostunut järjestämään ohjelmaa tai toimimaan jonkin osa-alueen ohjelmanjärjestäjien apulaisena, katse tähän viestiin ja jatka lukemista!

Palkkiona ohjelmanjärjestämisestä saat päivä- tai viikonloppurannekkeen tapahtumaan.

Yhteyttä ottaessasi

 • kerrothan vähän itsestäsi
 • kirjoitathan lyhyen kuvauksen ohjelmastasi, kauanko se kestää, monelleko hengelle se on tarkoitettu, mahdolliset varuste- ja aikataulutoiveet sekä omat yhteystietosi.Tervetuloa järjestämään larppeja!

Tänä vuonna kaivataan sankariteemaisia larppeja, olkoon se sitten perinteistä sankaruutta tai epätavallisempaa sankaruutta (millaista, siitä saat pelinjohtajana itse päättää).

Larpeilta toivotaan muutaman tunnin kestoa ja keveää varustusta: pelaajan pitäisi voida osallistua niissä vaatteissa kuin on aamulla Ropeconiin lähtenyt. Pelitiloiksi tarjolla on erikokoisia huoneita ja huonekokonaisuuksia, mahdollista on käyttää pelialueena myös koko Dipolia.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: larp@ropecon.fi

Tervetuloa järjestämään figuohjelmaa!

Haemme ohjelmajärjestäjiä, jotka ovat kiinnostuneet järjestämään '''figupelejä, demoja, työpajoja, figuaiheisia esitelmiä tai muuta figuohjelmaa'''. Lisäksi kaipaamme uusia ja innokkaita ihmisiä sekä figutiskille että omiin maalaustyöpajoihimme. Tänä vuonna etsimme myös erityisesti lapsille ja aloittelijoille sopivaa ohjelmaa. Myös ohjelmatoiveita saa esittää!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: figupelit@ropecon.fi

Tervetuloa järjestämään korttipeliohjelmaa!

Töihin kaivataan

 • Korttipeliturnausten järjestäjiä

Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, ensikertalaisetkin huomioidaan.

 • Korttitiskiläisiä päivystämään

Toimenkuvana vastata kysyjille Ropeconin korttipeliohjelmaa koskevissa asioissa. Vaatimuksena virtaa kohdata ihmisiä, eduksi katsotaan englannin kielen perustaidot, kiinnostus korttipeleihin, valmius avustaa järjestelyissä sekä siivouksessa. Opastus työtehtäviin tarjotaan. Vaikein osuus saattaa hyvinkin olla katsoa vierestä, kun muut draftaavat.

 • Muita ohjelmanumeroitsijoita

Haluatko demota, vetää työpajaa, jotakin muuta? Vielä ei tarvita valmiita toteutuksia, vaan ideatkin kelpaavat. Myös lapsi- ja perheystävällistä ohjelmaa kaivataan.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: korttipelit@ropecon.fi. Magic the Gathering -tuomarointiasioissa voi ottaa myös suoraan yhteyttä Johanna Virtaseen, mtg@ropecon.fi.

Tervetuloa tekemään lautapeliohjelmaa!

Olisitko halukas

 • Järjestämään turnauksia
 • Pitämään luentoja - kerro omasta erityiskiinnostuksen kohteestasi, kuten pelien ja pelimekanismien kehityksestä.
 • Jotain muuta? Kerro ideasi!
 • Tulemaan työvoimaksi

Päivystäjä - Työtehtäviin kuuluu yleinen valvonta sekä kävijöiden auttaminen esim pelivalinnoissa. Päivystystä on yhteensä kahdeksan tuntia kahden tunnin vuoroissa.

Sääntöjenselittelijä: Työtehtäviin kuuluu selittää sääntöjä lainattavissa olevista peleistä kävijöille. bonuksena saat käyttöösi makeata makeamman liivin, jolla varmasti erotut massasta!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: lautapelit@ropecon.fi

Tule mukaan tekemään puhe- ja yleisohjelmaa!

Tapahtumaan toivotaan laadukkaita ja kiinnostavia esitelmiä, paneelikeskusteluja ja työpajoja harrastuskenttää koskettavista aiheista. Inspiraation lähteenä voi käyttää vaikka tämänvuotisia teemoja. Sankareita ja sankaruutta voi luodata niin perinteisten arkkityyppien kautta kuin pohtia moderneja sankareita tai sankaruuden olemusta. Sankareita esiintyy kuitenkin kaikkialla: niin arkipäivässä kuin eeppisissä tarinoissa yksinäisistä heeroksista. Kotimaisuutta taas voi käsitellä niin harrastekenttää tai suomalaista pelisuunnittelua ruotivilla puheohjelmilla kuin ammentaen kotimaisesta mytologiasta ja historiasta kiinnostavia aiheita ja tapahtumapaikkoja.

 • Esitelmiä, paneeleita ja keskusteluja tarvitaan rooli-, lauta-, figu- ja korttipeleistä, larpeista, historianelävöittämisestä ja näihin liittyvistä ilmiöistä tai tosielämän realiteeteista. Näkökulma voi olla järjestäjän tai osallistujan.
 • Työpajoissa valmistetaan proppeja tai opetellaan uusia, hyödyllisiä taitoja. Työpajamateriaalit maksaa Ropecon.
 • Myös muunlaista ohjelmaa, kuten taistelu- ja muita näytöksiä sekä jo lueteltujen kategorioiden ulkopuolelle jääviä pelejä otetaan vastaan.
 • Erityisesti huomioidaan aloittelijoille ja lapsille suunnattu tai näille sopiva ohjelma.
 • Ohjelmaideatkin otetaan vastaan!

Tarjottavasta ohjelmasta:

 • Ohjelmapaikan pituus on pääsääntöisesti 45 tai 105 minuuttia
 • Työpajat halutaan järjestettävän kaksi kertaa Ropeconin aikana

Ilmoittautumiset ja lisätiedot 15.5. mennessä, mieluiten jo aiemmin: ohjelma@ropecon.fi

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002