Tule töihin Ropeconiin! Työvoimarekry 2012 on auki!

Kirjoittanut 2012-04-27 Tiedotus aiheeseen Uutiset

Kevään merkit ovat ilmassa, ja Ropeconin työvoimarekry on auki! Kaipaamme jälleen innokasta työvoimaa toteuttamaan Euroopan mahtavinta ja kauneinta roolipelitapahtumaa. Kaikki yli 15-vuotiaat ovat tervetulleita antamaan arvokkaan työpanoksensa. Vain kahdeksan tunnin työpanoksella saa ilmaisen sisäänpääsyn!

Ilmoittautumiset osoitteessa http://conbase.ropecon.fi/staff/new

Työpisteitä ovat narikka, lipunmyynti,lautapelitiski, korttipelitiski, logistiikan kantoapu, majoitus, Kaubamaja (Ropeconin tiski ja kirpputori), TS (jos sinulla on voimassaoleva JV-kortti) ja info (jos tunnet Dipolin ja conin paremmin kuin omat taskusi). Jokaiselle jotakin! Muista työpisteistä kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä suoraan osa-alueiden vastaaviin.

Työvuoroja on mahdollista saada yö- tai päiväaikaan työpisteestä ja omista toiveista riippuen. Tämän vuoden uutuutena ilmolomakkeessa saa ja pitää kertoa, mihin pisteeseen haluaa eniten ja mikä ei voisi vähempää kiinnostaa. Samalla voi myös ilmoittautua varatyövoimaan päivystämään, jolloin saattaa päästä paikkaamaan puuttuvaa työntekijää ja voi saada lisäetuja.

Työvoiman etu on tietysti oikeus ostaa huikea työvoimapaita, jonka tänäkin vuonna toteuttaa Genrewear. Paidan saa tilata erillisellä tilauslomakkeella työvoimaksi hyväksymisen jälkeen.

Tietekin Ropecon tarjoaa työnsankareille myös kuuluisan takahuoneen, tuon Con-huumorin pesäpaikan ja sen hulppeat tarjoilut.

Työvoimavastaava Virpi Leppä vastaa kaikkiin työvoimaan liittyviin kysymyksiin osoitteessa tyovoima@ropecon.fi

Työvoima

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002