Tule tekemään ohjelmaa Ropeconiin 2010

Kirjoittanut 2010-02-16 Tiedotus kategoriaan Uutiset

Tapahtumaan toivotaan tänäkin vuonna kasapäin laadukkaita ja kiinnostavia esitelmiä, paneelikeskusteluja ja työpajoja harrastuskenttää koskettavista aiheista. Inspiraation lähteenä ohjelmaideoissa sopii käyttää esimerkiksi tämänvuotisia teemoja: Karnevaaliteema kauhu tarjoaa mahdollisuuden sekä vakaviin että hyvin keveisiin ohjelmanumeroihin, kun taas metateema Ropecon 2020 kutsuu pohtimaan tapahtuman ja koko harrastuksen tulevaisuutta.

Esitelmiä, paneeleita ja keskusteluja tarvitaan esimerkiksi rooli-, lauta- ja korttipeleistä, larpeista, histelistä ja näihin liittyvistä ilmiöistä tai tosielämän realiteeteista sekä järjestäjän että osallistujan näkökulmasta ja enemmän tai vähemmän kurttuotsaisessa hengessä. Työpajoissa valmistetaan proppeja tai opetellaan uusia, hyödyllisiä taitoja. Työpajamateriaalit maksaa lähtökohtaisesti Ropecon.

Onko sinulla siis tietoa, taitoa tai teoriaa, jolla uskot vangitsevasi yleisön mielenkiinnon? Ilmoita halukkuutesi ohjelmanjärjestäjäksi osoitteeseen ohjelma@ropecon.fi. Kerro lyhyesti, kuka olet (tai keitä olette), millaista ohjelmaa haluaisit järjestää ja oletko aiemmin toiminut ohjelmanjärjestäjänä Rope- tai muissa coneissa. Mitä tarkemmin kuvaat aiheesi, sitä paremmin pystymme alustavasti välttämään ohjelman päällekäisyydet. Lopullista, painokelpoista ohjelmakuvausta ei kuitenkaan vielä tässä vaiheessa tarvita, ja tiimille saa toki heitellä myös vasta kehitteillä olevia tai puolipähkähulluja ideoita.

Ohjelmapaikat ovat pääsääntöisesti yhden tai kahden tunnin (45 ja 105 minuuttia) mittaisia, mutta muunkinlaisia aikoja on mahdollista neuvotella. Yhden tunnin ohjelmasta järjestäjä saa korvaukseksi päivärannekkeen, kahden tunnin tai kahdesta yhden tunnin ohjelmasta viikonloppurannekkeen.

Toivomme ohjelmatatrjouksia huhtikuun loppuun mennessä, mieluiten tietysti mahdollisimman varhain. Ohjelmatiimi on alati tavoitettavissa osoitteesta ohjelma@ropecon.fi ja vastaa kysymyksiin mielellään.

Ohjelmatiimi 2010 Jenni Kauppinen, Emi Maeda ja Hanna Anderssén

Ohjelma Töissä Ropeconissa

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002