© Tuomas Puikkonen

Tarjoa spektaakkeliohjelmaa Ropeconiin!

Ropeconin spektaakkeliohjelmahaku on auki!

Muhiiko mielessäsi ohjelmaidea, joka ei mahdu Ropecon-ohjelman perinteisiin raameihin? Kun luentosali ei riitä ja perinteiset pelisalit eivät palvele, saattaa kyseessä olla spektaakkeliohjelma!

Ropeconissa on vuosien varrella nähty jos minkälaista esitystä osana lauantain gaalaa. Lisäksi ison salin lavalle on noussut kaikenlaista kuoroista musikaaleihin ja showpainiin. Käytävillä ja nurkissa on ollut näyttelyitä, ja joskus jopa koko Ropeconin alueelle levittäytyneitä osallistavia yleisöpelejä. Näissä on kaikissa kyse spektaakkeliohjelmasta.

Tänä vuonna haluamme kuulla kaikki spektaakkelimaiset ideat jo ennen varsinaisen ohjelmahaun aukeamista. Mikäli ohjelmaideasi vaatii lavan käyttöä, erityisiä teknisiä järjestelyjä, poikkeuksellista muun tilan käyttöä tai kalustusta, kannattaa ideaa tarjota jo nyt. Ohjelmanumero voi olla pieni tai suuri, sopia osaksi gaalaa tai vaikka omaksi ohjelmanumerokseen.

Voit tarjota spektaakkeli-ideaasi ohjelmatiimille sähköpostitse.
Lähetä osoitteeseen ohjelma@ropecon.fi seuraavat tiedot:

  • Järjestäjä(t): mahd. organisaatio, yksilö tai työryhmä. Mainitse Ropeconissa läsnäolevan työryhmän koko.
  • Ohjelmanumeron kuvaus. Mitä sisältöä ohjelmassa on?
  • Tarpeiden kuvaus. Minkälaisia tiloja, tekniikkaa ja mahd. muita tarpeita ohjelmalla on?
  • Osallistuminen. Millä kielellä ohjelma toteutetaan vai onko sillä väliä osallistujalle? Onko ikärajoja tai sisältövaroituksia?
  • Takaraja vahvistamiselle. Mikäli ohjelma vaatii huomattavaa valmistelua ja sitä myötä varhaista vahvistamista, ilmoita asiasta.

Takaraja ennakkoilmoittautumiselle sähköpostitse on 15.3.2023, jonka jälkeen kaikki ohjelma ilmoitetaan ohjelmahakulomakkeen kautta.

Arvioimme spektaakkelitarjontaa kokonaisuutena. Pyrimme toteuttamaan niin monta hyvää ideaa kuin mahdollista. Emme välttämättä voi hyväksyä kaikkia ehdotuksia, tai niihin saatetaan pyytää muutoksia tilanteen mukaan.

Pyrimme ilmoittamaan spektaakkeliohjelmia ennakkoon tarjonneille alustavat ratkaisut mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Mikäli ennakkokierroksella ei pääse mukaan, on mahdollista tarjota ohjelmaa esim. mukautettuna versiona vielä varsinaisessa ohjelmahaussa.

Ota rohkeasti yhteyttä! ohjelma@ropecon.fi