Ropecon 2012 © Marko Saari

Haltiakummiliput

Mikä on Haltiakummilippu?

Lippukauppaan on ilmestynyt uusi lippu nimeltään Haltiakummilippu. Mutta mikä on tämä mystinen lipputyyppi? Tässä blogitekstissä avaamme tarkemmin Haltiakummilipun tarkoitusperiä ja kerromme miten sellaista voi hakea.

Vuoden 2022 tapahtumalle annettiin lahjoitus, jonka toivottiin mahdollistavan pääsy vähävaraisille ihmisille, jotka eivät taloudellisista syistä olisi päässeet tapahtumaan. Vuoden 2023 tapahtumassa halusimme jatkaa tätä hyväksi kokemaamme käytäntöä ja sen myötä syntyi Haltiakummilippu. Haltiakummiliput ovat myös osana vuoden 2024 tapahtumaa.

Kenelle Haltiakummilippu on tarkoitettu ja mistä sitä voi hakea?

Haltiakummilipun tarkoitus on tarjota tapahtumaan pääsy vähävaraisille henkilöille, jotka eivät taloudellisten syiden vuoksi pysty ostamaan lippua. Haluamme luoda matalan kynnyksen tapahtumaan osallistumiseen ja Haltiakummilipun hakeminen on yksi niistä.

Yksi Haltiakummilippu oikeuttaa pääsyn koko viikonlopuksi Ropecon 2024 tapahtumaan 19.7.2024 – 21.7.2024. Haltiakummilippu ei oikeuta pääsyä akateemiseen seminaariin. Lahjoitusliput arvotaan hakijoiden kesken heinäkuussa 7.7.2024 ja liput toimitetaan sähköpostitse ennen tapahtumaa. Mikäli Haltiakummilippuhakemuksia on vähemmän kuin itse lippuja, liput jaetaan kaikkien hakijoiden kesken.

Haltiakummilippuja voi hakea alta löytyvällä Google Forms -lomakkeella.

Haluan ostaa Haltiakummilipun muille jaettavaksi, mistä sellaisen voi hankkia?

Haltiakummilippuja voi ostaa Lippukaupasta. Lippu on lahjoituslippu, eikä se oikeuta sisäänpääsyä ostajalleen. Haltiakummilippujen myynti päättyy 30.6.2024.