© Iina Siniluoto

Myyjät ja näytteilleasettajat 2023

PöytäMyyjäKuvaus
B34AavetaajuusAavetaajuus on scifiin, fantasiaan, kauhuun ja muuhun kummaan erikoistunut kirjakauppa ja antikvariaatti.
C60AinMar DesignAinMar Design syntyi rakkaudesta uniikkeihin tuotteisiin, jotka ilahduttavat kerta toisensa jälkeen persoonallisuudellaan. Valmistan korutuotteet 3D-tulostamalla käyttäen ekologisia ja uusiutuvia materiaaleja: olen erikoistunut erittäin kevyisiin ja näyttäviin koruihin. Tämän lisäksi Ropeconiin on suunnitteilla kaikkea uutta ja jännää, kuten kasvava tarravalikoima! <3
C44AlnilamTiedettä, fantasiaa, steampunkia ja fandomtavaraa Tatooinelta Tylypahkaan
A42Alter Ego ryOlemme perinteisten pöytäroolipelien harrastajia, aktiivisia liveroolipelaajia, sekä lauta-, figu-, ja korttipeleistä kiinnostuneita.
C23Alysia Mentula DesignI’ll be selling a few art prints and promoting myself as a fantasy illustrator in the TTRPG and gaming sector.
B40Anime ShopSuomen suurin mangakauppa verkossa.
B54Ascetic MiniaturesScale 75 Artist värit kotimaisesta verkkokaupasta
B42Aviador KustannusAviador julkaisee laajasti kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjallisuutta moneen makuun. Olit sitten fantasian fani, scifimielinen seikkailija, kiehtovien kertomusten keräilijä tai muuten vaan alati utelias, löydät pöydältämme varmasti monenlaista tutkittavaa.
B50Bard & JesterBard & Jester tutut tuotteet Nahkavarusteita, Taskukelloja, Hattuja, Kaukoputkia, Kompasseja jne. Things from many Dimensions…
B56Blockhouse Games
B61Blushing BeetleNaantaliin rantautunut taiteilija/kädentaitaja. Valmistamani tuotteet ottavat monesti inspiraatiota luonnosta ja ihanista värikkäistä hyönteisistä.
A22Bujinkan Sakura DojoKlassisen Japanilaisen Budon harjoitussali
B86CANIS-INFERNALISCANIS-INFERNALIS erikoistuu luomaan aavemaista, synkkää ja kauhuelementtejä sisältävää taidetta ja tuotteita.
C68CAZOOCATPinssejä. Tarjolla valmista valikoimaa sekä mahdollisuus piirtää oma pinssi!
B85Cloudberry LadyCloudberry Lady on vuodesta 2009 toiminut lolitamuotiin erikoistunut vaatemerkki. Valikoimistani löydät Suomessa käsinvalmistetut vaatteet ja päähineet, niin gooteille kuin sweetlolitoillekin.
A24CosvisionCosplayntäyteinen tapahtuma Espoon Kulttuurikeskuksessa 25.11.2023! Cosvisionista löydät Cosplayn SM-kilpailut, cosplay-aiheista ohjelmaa, myyntipöytiä ja taidekujan sekä paljon muuta!
C32Crafts and FortunesGisuli tekee työkseen suutarintöitä ja sivussa tekee nahkakäsitöitä, ompelee ja piirtää perinteisellä tyylillä omasta maailmasta. Madame Varga valmistaa ja myy sekalaisia noitatarvikkeita ja käsitöitä, ja tulkitsee tarotkortteja halukkaille siinä sivussa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella.
C66Doña KalakaI sell chili-salsas
B62Eeva Nikunen Fantasy ArtKuvittaja Eeva Nikunen myy pöydällään fantasiamaalauksistaan tehtyjä tuotteita, kuten postikortteja, printtejä, kirjoja ja muuta kivaa.
A20EHMS RyMiekkailuseura EHMS järjestää harjoituksia historiallisissa eurooppalaisissa miekkailutaidoissa Helsingin Sörnäisissä seuran omalla salilla. Vuonna 2010 perustettu seura keskittyy bolognalaisen miekkailun, saksalaisen pitkämiekan, saksalaisen rapiirin ja tikarin, sapelin, messerin, italialaisen pitkämiekan, painin sekä japanilaisen gekiken-vapaamiekkailun opetukseen ja harjoitteluun.
B41Fantacor Ky & IndieklubiFantacor Ky ja Indieklubi yhdistävät voimansa ja tuovat Ropeconiin rutosti kotimaista spefikirjallisuutta.
C20FantasiapelitTilaa verkkokaupasta tuotteet Ropeconiin 2 viikkoa ennen tapahtumaa.
A23FCF / Suomen Showpainiliitto ryShowpaini on kamppailu-urheilun ja tivoliviihteen hybridiksi muodostunut taiteenmuoto, joka ainutlaatuisella tavalla osallistaa yleisöä uppoutumaan fiktiiviseen maailmaan. Showpainiyleisö on ikään kuin orgaaninen osa sitä fiktiivistä maailmaa, jota se kuluttaa. Tämä tarjoaa kiehtovia mahdollisuuksia mielikuvitukselliseen ja luovaan taiteesta nauttimiseen. Showpainiyleisössä et ole passiivinen katsoja. Suomen Showpainiliitto ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka pyörittää suomalaista FCF Wrestling -showpainituotetta. Yhdistys keskittyy suomalaisen showpainin kasvattamiseen, painijoiden kouluttamiseen sekä livetapahtumien järjestämiseen.
C70FiguPrinttiMikronien tarkka 3D-tulostuspalvelu, josta mahdollista saada mm. itse suunnitellut HeroForge miniatyyrit, terrain palaset ja muut tulosteltavat figut jopa saman päivän aikana!
A21Gladiolus School of ArmsHelsingin ja Espoon alueella toimiva aloittelijaystävällinen historiallisen eurooppalaisen miekkailun treeniryhmä. Tervetuloa harjoittelemaan Fiore dei Liberin pitkäämiekkaa, tikaria ja aseetonta taistelua kanssamme kaksi kertaa viikossa!
B64HallanvaloHallanvalo on sammakoita rakastava Oululainen kuvataiteilija! Pöydästä löytyy hänen kuvittamiaan taidetuotteita.
A43Harmaasudet ry.Harmaasudet ry on pääkaupunkiseudulla toimiva historianelävöittämis- ja live-roolipeliyhdistys. Yhdistys pyrkii realistiseen historianelävöittämiseen aina rautakaudesta 1600-lukuun.
C36HaruempathyMoikka, Harue täällä! Teen taidetta lempifandomeistan kuten Nier Automata, Genshin Impact, Tokyo Mew Mew ja Violet Evergarden, mutta sieltä välistä saattaa löytyä myös muutamat fandomit ja OC-taide! Pöydältäni löytyy erilaisia printtejä ja erikois foliointi printtejä, charmejä, tarroja, pinssejä ja kirjanmerkkejä. Lämpimästi tervetuloa!
A46Helsingin Pöytäroolipelaajat ryHelsingin Pöytäroolipelaajat Hepro ry järjestää jäsenilleen lähipelikampanjoita ja kaikille avoimia kertapelejä pääkaupunkiseudulla ja etänä kautta maan. Pääset mukaan kertapeleihin ja tutustumaan toimintaan myös ilman jäseneksi liittymistä. Tervetuloa mukaan!
C69HiekkakakkuKäsityönä valmistettuja koruja.
A47Hiiziviikonloppu ry.Hiiziviikonloppu on vapaaehtoisvoimin järjestettävä viikonlopputapahtuma, jonka sisältö pyörii rooli- ja muiden pelien ympärillä. Tapahtumia on järjestetty vuodesta 2000 jo yli 50 kertaa.
B51IdeabutiikkiTiedätkö mistä sana ”revontuli” tulee? Tai miksi muinoin peijaisten lopuksi karhun kallo asetettiin korkealle puun oksalle? Tuotteemme ammentavat inspiraatiota Suomen myyteistä ja luonnosta. Ennen vanhaan moniin eläimiin liittyi mitä merkillisempiä uskomuksia, esimerkiksi joutsenen sanottiin voivan matkata elävien ja kuolleiden maailmojen välillä ja karhua pidettiin jumalana sekä ihmisten esi-isänä. Valikoimaamme kuuluu vanerisia koruja, avaimenperiä, pinssejä ja magneetteja sekä taideprinttejä ja tarroja, ja myös Suuri sienijahti-lautapeli!
B84Illves / Vision LimitedIllves rakastaa kaikkea suloista sekä karmivaa, mikä heijastuu tuotteidemme estetiikassa. Tuotteisiimme kuuluu mm paperitavaraa, kuten vinyylitarroja, tarra-arkkeja, kortteja, printtejä ja kirjanmerkkejä, sekä asusteita ja erilaisia koruja.
C21Infernal Minis Print (IMP)We are I.M.P. We create high quality paper standees for tabletop adventures with the focus on various monsters and beasts, but create custom paper minis of characters for Game masters and Players alike!
C37Inka RuskaInka Ruskan takana pyörii luonto- ja eläinrakas taiteilija ja pienyrittäjä, joka pitää kaikesta taianomaisesta, maagisesta ja leikkisästä. Tuotteista löytyy taideprinttejä, tarroja, magneetteja, postikortteja, pinssejä sekä vanerikoruja.
A35J. K. PölkkiHei moi! Olen kuvittaja ja animaattori Tampereelta. Taiteessani näkyvät vahvasti erilaiset eläimet ja luonto. Tuotevalikoimastani löydätte tarroja, korkealaatuisia printtejä, pinssejä, taidekortteja, magneetteja ja muita paperituotteita!
B66KiserinnOmista kuvituksista valmistettuja taidetuotteita, joiden teemat pyörivät usein luonnon ja eläinten ympärillä. Laaja valikoima erilaisia tuotekategorioita ja käyttötavaroita aina tarroista pehmotyynyihin. Tervetuloa tutustumaan!
B14Koruseppä KipeneKoruseppä Kipene on taide- ja koruvalmistamo joka suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä hopea- ja pronssikoruja käsityönä. Töissä esiintyvät luonto, tarustot sekä myytilliset olennot. Koruseppänä toimii muinaistekniikka-artesaani sekä folkloristi Päivi Marraskorpi.
A26Kotae ExpoKotae Ry on uusi yhdistys, jonka tarkoituksena on lisätä, kehittää ja ylläpitää mahdollisuuksia japanilaisen populaarikulttuurin harrastamiseen, erityisesti tapahtumajärjestämisen keinoin. Kotaen kärkimissiona on uuden vapaaehtoisvoimin järjestettävän suurtapahtuman, Kotae Expon järjestäminen Tampereelle vuonna 2024.
C41KristmarianHei, olen Kristmarian. Pöydästäni löytää eläinaiheista taidetta hieman synkenpäänkin makuun. Myyn taideprinttejä, sekä monia erilaisia painotuotteita. Tervetuloa moikkaamaan!
C65KrottikestitPienen käsityöläisen töitä koruista painettuihin paitoihin, niin noppa- kuin meriaiheisina.
B80Kulttuuriosuuskunta VastaväritLuovien alojen tekijöiden työosuuskunta Turusta tuo mukanaan valikoiman mielenkiintoisia ja uniikkeja tuotteita, muunmuassa lohikäärme- ja merenneitoaiheisia postikortteja ja reppuja, noppapusseja, tarroja sekä pinssejä. Vaate- ja asustepuolelta löytyy hattuja, lyhyitä viittoja, uniikkeja paitoja ja haltiamaailmasta inspiroituneena valmistettuja huppareita. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan osastolle!
C62Kuu ArtsKuu Artsilta löydät värikkäitä ja leikkisiä käsintehtyjä koruja sekä paperituotteita. mm. Tarroja, avaimenperiä, printtejä ja avaimenperiä sekä korvakoruja.
A33KuusadeKuusateen takana toimii artesaani ja taiteilija Jenna Tuomala, joka valmistaa erilaisia asusteita, miniatyyrejä, sisustus- ja paperituotteita omasta taiteesta sekä käsitöistä. Valikoimista löydät esimerkiksi uniikkeja postikortteja, tarroja, washi teippejä, posliinimukeja, auringon sieppareita sekä näyttäviä kaula- ja korvakoruja ja miniatyyrejä.
B36Lamentations of the Flame PrincessWeird Horror and Fantasy Tabletop RPG Publisher
A36LateCraftsVirkattuja amigurumeja. Pöydältä löytyy erilaisia söpöjä eläimiä, sekä fantasiaolentoja.
B60LenzishopAnime, cosplay ja kawaii muoti sekä cosplay peruukit.
B81LittleAngelDragonsKäsintehtyjä lohikäärmeitä ja hartsista valettuja artisaaninoppia. / Handmade polymer clay dragons and novelty resin cast dice
B20Maginarium.plAt Maginarium you will find unique and original items made with passion and love. All shirts, mugs, pillows and dakimakuras are specially made from our own designs not available elsewhere! We also have a large variety of Pokemon and Magic cards, RPG stuff like dice 3d printes miniatures, epic coins also Warhammer minis and paints. For Nintendo fans we got tons of Amiibos and SWITCH games and consoles. Our newest additions are handmade Poketerrariums!
B44Maike FuhrichSpherechild is a Pen&Paper-RPG in which adventures take place on multiple worlds.
C43Melkors miscellaneous merchandiseUtumnon varastoihin on vuosien varrella päätynyt vaikka mitä ja nyt on kesäsiivouksen paikka! Pöydältä löytyy erikokoisia ja muotoisia suojuksia niin örkeille kuin Balrogeille, kimaltelevia aarteita, pimeyden ruhtinaan vanhoja asuja, taidetta ja muita luomuksia!
B65MemokuartMemokuart esittäytyy! Laajaan tuotevalikoimaani kuuluu mm. vinyylitarroja, tarra-arkkeja, charmeja, magneetteja, korvakoruja, avainnauhoja, postikortteja, kangasmerkkejä, pinssejä ja suositut oispa-tuotteet! Myyn myös käsitöitä omilla kuoseillani: mm. pussukoita ja kukkaroita. Tuotteiden teemat pyörivät söpöjen eläinten ja erityisesti kissojen lisäksi vahvasti Japanin ympärillä kettumaskeista onnenkissoihin. Löydät pöydältäni myös originaalin taiteen lisäksi vähän satunnaista fanarttia eri anime, manga ja peli-sarjoista. Pride-teemaisia tuotteita unohtamatta! ♥ (Huomioithan että pöydälläni käy toistaiseksi maksutapana vain joko käteinen tai mobilepay.)
B87Miruku Handcraft&ArtMiruku tarjoaa väriloistoa huolella tehtyjen käsitöiden merkeissä. Suloiset otukset, herkät asusteet ja fantasia-elementit saapuvat ihastuttamaan Ropeconin kävijöitä. Conissa nähdään!
C33MomomaumauMomomaumaulta löydät suloisia ja värikkäitä asusteita, pehmoleluja, avaimenperiä, tarroja ja paljon muuta kivaa! Tuotteet ovat saaneet inspiraatiotaan peleistä ja mangasta ja erityisesti kaikesta söpöstä! Tuotteet on valmistettu rakkaudella käsin Kouvolassa!
B13Muinaispaja Kiertelevä KettuMuinaispaja Kiertelevä Kettu on pieni verstaani, jossa valmistan muinaisia käsityövälineitä sekä pronssi- ja hopeakoruja. Meillä innostutaan erilaisista muinaisaikojen arkisista esineistä, materiaaleista ja käsityötekniikoista rautakaudelta renessanssiin.
A44Museocon 2023Museocon on koko perheen tapahtuma, jossa on tarjolla matalan kynnyksen pelaamiseen liittyvää ohjelmaa: non-stop pöytäroolipelejä, lyhyitä larppeja, miittejä, työpajoja, taidekuja, musiikkiesitys sekä teemaopastuksia näyttelyihin. Tapahtuman järjestävät yhdessä Suomen pelimuseo, Mediamuseo Rupriikki ja Postimuseo osana MuseoX-hanketta.
A34MyrntaiMustetta ja otuksia, vähän fantasiaa, vähän scifiä. Pöydältä löytyy erilaisia printtituotteita julisteista tarroihin ja sarjakuviin.
C30Myrrysmiehet oyMyrrysmiehet myyvät roolipelejä. Tarjolla muun muassa Legendoja & lohikäärmeitä sekä vanhempia pelejä.
C64NaensutTyylini on synkkä fantasia. Kauppaan fanitaidetta, originaaleja sekä sarjakuvia. Toisinaan myös tarroja.
B82Niramuchu Art & DesignNiramuchu Art & Design on yhden naisen taideyritys, jonka tavoitteena on suunnitella tuotteita vaihtoehtomuodin ja populaarikulttuurin ystäville. Tuotteiden ja teosten aiheina ovat usein synkkä ja herkkä luonto, sekä toisaalta iloiset ja värikkäät eläinhahmot! Valikoimaamme kuuluu taideprintit ja postikortit, korut, avaimenperät ja muut asusteet. Tuotteiden valmistukseen ja pakkaamiseen pyrimme käyttämään ympäristöystävällisiä ja vastuullisia vaihtoehtoja, kuten kierrätysmuovia. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa ja sosiaalisessa mediassa!
B45NoitasummaCult of Cathulhu -lautapelejä sekä Kissathulhu-swagia!
C24Nokitorppa
B52NoppanoitaNoppanoidan Noitanopat ovat Suomessa rakkaudella loihdittuja ropenoppia. Tänäkin vuonna myös mahdollisuus tilata nopat omien suunnitelmien mukaan.
B33Nysalor-kustannusNysalor-kustannus on pieni ja ketterä kustantamo, joka keskittyy julkaisemaan spekulatiivista fiktiota eli kauhukirjallisuutta, fantasiakirjallisuutta ja tieteiskirjallisuutta sekä jännityskirjallisuutta, runoja, monenlaista vanhaa kirjallisuutta ja roolipelejä.
C34omoi.fiMahtava valikoima figuureja, mukeja, t-paitoja ja pehmoleluja. Varasto Kouvolassa on auki satunnaisesti myymälänä, seuraathan some-ilmoittelua.
C22Onsvaltin taikapuotiMyyn käsin tehtyjä uniikkeja taikasauvoja! Näillä oli viime vuonna kova kysyntä keskiaikamarkkinoilla.
C42Origami-kurkiOrigami-kurki valmistaa keijumaisen kevyitä koruja, ehkä hieman erikoisista korumateriaaleista. Kaikki korut nimittäin tehdään paperista! Origamipaperista, nahkapaperista ja vanhoista kirjoista. Kaikki koruosat ovat laadukasta kirurginterästä, joka ei allergisoi ja sopii lähes kaikille. Origami-kurki tuotteiden pääkulmakivet ovat ekologisuus ja esteettisyys. Korumallistoa suunnitellessa pyrin yksinkertaisiin muotoihin ja minimalismiin. Sen lisäksi, että korut ovat keijumaisen kevyitä, ovat ne keijumaisia muutenkin. Jos siis koet olevasi keiju (tai mikä tahansa muu metsäläinen) tai sitten ihan vaan ihminen, joka kaipaa keijumaista kauneutta ympärilleen, niin tervetuloa! Welcome to the fairy tribe my fellow fairies! <3
B32OsuuskummaSuomalaista spekulatiivista fiktiota – scifiä, fantasiaa, kauhua. Ja kaikkea muuta kummaa!
B31PakoMielle – Toiminnalliset sieppauspakopelit ja tarunhohtoiset kirjatHelsingissä järjestettävissä pakopeleissä selvitetään arvoitusten lisäksi syyllinen, pelastetaan kaapattu erikoisjoukkojenkin käyttämin menetelmin ja eläydytään tunnelmaan yhdessä näyttelijöiden kanssa. Myynnissä myös kirjat Sankareita ja shakkinappuloita (antiikin Kreikan ja nykyajan yhdistävä myyttinen seikkailu) sekä Joulupukin johtamispaja (johtamisoppeja Korvatunturin hengessä).
B30Paul Laane — Visual AuthorVisuaalisia kirjoja, psyko-filosofisia trillereitä, fantastis-klassista taidetta. Tule ja nappaa Dark Fantasy -romaanit ’Cryptica’ sekä ’The Imprisoned’.
B53Pelihuone Game overGame Over myy, ostaa ja ottaa vaihdossa eri konsolipelejä ja -laitteita, dvd- ja blu-ray-elokuvia sekä oheistuotteita.Toimimme Nintendon uusien tuotteiden jälleenmyyjänä.
C40PelikryptaPelikrypta – harrastajalta harrastajalle
B11Pikkujuttuja3DEtsitkö 3D-printtaajaa miniatyyreillesi tai kädentaitoideallesi? Tule tutustumaan millaista digitaalista käsityötä voimme tarjota!
C67PitsibaaPitsisiä koruja yms
B21Poromagia x War Head x RetrogametycoonPoromagialta MTG, Pokémon, lauta- ja roolipelit sekä oheistuotteet!
C35Pride and PrejuDiceNoppa-, sateenkaari- ja peliaiheisia itse suunniteltuja/tehtyjä koruja, kortteja, kasseja tauluja jne.
C10Puolenkuun PelitViihteessä ja pelaamisessa heität aina 20 kun käytät Puolenkuun Pelejä. Kaikki pelit, kaikki viihde. Etuja ja aleja osastolta sekä Triplan myymälästä!
C46Puputaika ShopTaiteilija Kris Keränen myy eläin-, luonto-, ja -otusaiheisia tuotteitaan. Näitä ovat mm. printit, tarrat, avaimenperät ja pinssit. Tule rohkeasti tutkimaan mitä löytyy!
C31Puuha PirttiKoruja, noppapusseja ja kissankorvia.
B43Red Nettle StudioWe are an indie game company that creates also fantasy books, board games, and geeky handmade gifts.
A32Riikkusga artVärikkään iloista, monipuolista ja abstraktin erikoista taidetta.
B15Savivompatti/ Iida Leonsaari, feat IltasillaanSavivompatin työhuoneelta, elintarvikekäyttöön sopivaa keramiikkaa. Mustekalamukeja, kauniita lautasia, kolmikorvatuoppeja. Mukana myös #iltasillaan, Iltasillaan tuo Savivompatin pöytään kakkua, noppia, lonkeroita ja perhosentoukkia, ja vaikka mitä muutakin ihanaa massailua!
A31Shini DesignCute stuff from Finland.
A30ShinonArtShinonArt on tamperelainen eläin- ja olentoaiheisiin kuvituksiin keskittyvä taiteilija. Teosten toteutustapa vaihtelee digitaalisesta maalauksesta vesiväreihin ja inspiraatio taiteeseen löytyy mytologiasta ja fantasiateemoista. Myynnissä on erilaisia taideprinttejä, omakustanteisia taidekirjoja sekä käyttöesineitä kuten avaimenperiä ja hiirimattoja.
C45Shiny ApaVärikkäitä, söpöjä ja käsityöllä valmistettuja tuotteita
A25ShumiconShumicon on uusi Helsingissä lokakuussa 2023 järjestettävä con! Pöydällämme voit jutella Shumiconista, esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä Shumiconiin liittyen sekä kannattaa tapahtumaa ostamalla kannatustuotteita!
B83Sir RoiKoruja ja kummallisuuksia jo vuodesta 2012 alkaen!
B63SudenhuutoOlen oululainen eläintaiteeseen erikoistunut piirtäjä, jolta löytyy tuotteita moneen makuun niin realistisessa, kuin söpömmässä, sarjakuvamaisemmassakin tyylissä. Valikoimassa mm avaimenperiä, tarrasettejä, badgeja, noppapusseja, koruja, ja vaikka mitä muuta! Tervetuloa moikkaamaan!
A45Suomen roolipeliseura rySuomen roolipeliseura ry eli lyhyemmin SRS on suomalaisen roolipeliskenen edistämiseksi toimivien aktiivien vuonna 2017 perustama yhdistys. Seuran toiminta tapahtuu itsenäisten projektien kautta, joista osa voi olla pysyvämpääkin toimintaa.
A50TaitelijatoriThePoisonPineapple
A51TaitelijatoriPauli Rimpilä
A52TaitelijatoriSysirauta
A53TaitelijatoriSi3art
A54TaitelijatoriBroci
A55TaitelijatoriAntsuPuff
A56TaitelijatoriArvi Tammi
A57TaitelijatoriSt4rfighter
D00TaitelijatoriTrevor McGuire / Sauvaseppä
D01TaitelijatoriFeryaresart
D02TaitelijatoriKaaoksenkorppi
D03TaitelijatoriGeistVirus
D04TaitelijatoriNellamo
D05TaitelijatoriKerberys
D06TaitelijatoriUnetonkuu
D07TaitelijatoriAroaava
D08TaitelijatoriSalaidard & Kirjoa
D09TaitelijatoriProcyone & SurpriseImBored
D10TaitelijatoriPawsUpRobbie & Eevi.Art
D11TaitelijatoriKartsa & Savi
D12TaitelijatoriHexwiller & Mia Minerva & Sasha Kretova
D13TaitelijatoriNorapiirsi & from_scr4tch
D14TaitelijatoriAuraboo & Sadyna
D15TaitelijatoriFaerieRebel & Fox Maid
D16TaitelijatoriPerjantai: Sampo Jumisko
Lauantai: Neino & Kuuriimu
Sunnuntai: Sotavalta & Vihtoori
D17TaitelijatoriPerjantai: Sivellinsiili & Harpago
Lauantai: Sumu Viktoria
Sunnuntai: Kia Kostet & Nukkuvalokki
D18TaitelijatoriPerjantai: Imagine the Limitless
Lauantai: Emiliaotus
Sunnuntai: Malvien & Sohjoo
D19TaitelijatoriPerjantai: Haltijakäpälä & Rikkis
Lauantai: Dice Guts
Sunnuntai: Koomalaama & Chihiro & Pyrograafikko & Kvartsi Cosplay
C63TiitchaTuotteistani löytyy mm. printtejä, huovutettuja pyöreitä eläimiä ja erilaisia pikkutavaroita, kuten pinssejä, tarroja ja charmeja (avaimenperiä). Kuvitusten aiheina koreilevat niin originaalit- kuin fanituotoksetkin.
B46Toad KingsToad Kingsin pöydältä lautapelejä omasta ja Lautapelit.fi tuotannosta. Tule myös hypistelemään syksyllä vihdoin valmistuvaa Suomen suurinta Agemonia-lautapeliä.
B12Torkel Design ShopKeskiaikatavaraa, puumiekkoja yms muita replika aseita ja varusteita kypäröitä materiaaleina puu, nahka, muovi.
A27Tracon
C47TrinketryJalometallialan artesaaniopiskelijan käsityönä tekemiä koruja, tarroja, koriste-esineitä ja muita fantasiainnoitteisia tuotteita. Tilaustöille on myös mahdollisuus! Tervetuloa maagiselle myyntipisteelle!
A41Turun Yliopiston rooli- ja strategiapeliseura RyTurkulainen roolipeliseura esittelee toimintaansa
A40VainovallatVainovallat on seikkailullinen boffaustapahtuma, joka syyskuun alussa kutsuu kaikki koittamaan onneaan tarunomaisen Sammon etsinnässä. Koko viikonlopun käynnissä oleva peli sijoittuu itämerensuomalaisesta mytologiasta ja Kalevalasta polveutuville Rajamaille.
B35VaskikirjatVaskikirjat myy käännettyä ja kotimaista fantasiaa, scifiä ja kauhua. Valikoimissa erityisen runsaasti Praedor-kirjallisuutta.
B55Viihdekauppa Laiska PelikaaniVarttuneempaan makuun suunnattu lauta-, rooli- ja palapelien erikoiskauppa kivijalassa Tampereella sekä verkossa! Erikoisaluetta sota- ja fantasiapelit.
C61Visual MeriVisual Meri on Marika Merin luoma pienyritys joka tarjoaa käsin kuvitetuista tuotteista koostuvan sympaattisen tuotemalliston. Valikoimasta löydät erilaisia ovitarroja, postikortteja, julisteita, heijastimia ja muita upeita paperituotteita jotka on luotu rakkaudesta suloisiin eläimiin sekä luontoon.
A37Waste7andKäsitöitä rakastava pulla Orivedeltä. Myyn värikkäitä koruja vähän jokaiseen makuun.
B10Worblakauppa.fiWorblaa, EVA-foamia, viuhkoja sekä korsettiluuta – näitä kaikkia ja paljon muuta löytyy Worblakaupan valikoimasta. Tästä näpertäjien ja käsillätekijöiden unelmapöydästä löydät myös tuoteita, joita normaalista käsityökaupasta ei löydy.