Ropecon 2017 © Sami Eräluoto

Lasten Ropecon

Lasten kanssa Ropeconiin

Ropecon sopii erinomaisesti koko perheelle. Aloittelijoille, lapsille ja perheille soveltuvaa pelattavaa löytyy liki jatkuvasti Kokemuspisteeltä. Lasigallerian ohjelmalavalla, halli 3:n näyttelyalueella, sekä bofferi- ja teräsalueella tapahtuu lähes koko ajan jotain jännittävää. Pelitiskien ja myyntialueen työntekijät kertovat mielellään lisää lapsiystävällisistä peleistä.

Lastenvaunut

Tapahtumaan voi osallistua lastenvaunujen kanssa. Kulku eri kerrosten välillä onnistuu hissillä. Ohjelmasaleissa ja käytävillä voi kuitenkin olla ajoittain ruuhkaa, jolloin liikkuminen vaunujen kanssa saattaa olla hankalaa. Lastenvaunuparkki sijaitsee Lasigalleriassa isotavaranarikan päädyssä.

Lapsiystävällinen ohjelma

Lapset voivat osallistua miltei kaikkeen ohjelmaan. Mukana saattaa olla muutamia ohjelmanumeroita, joissa on ikäraja. Ikäsuositukset löytyvät ohjelmaoppaasta kyseisten ohjelmanumeroiden kuvauksista.

Pelit ja ohjelmanumerot, joita suosittelemme erityisesti nuoremmille lapsille, löytyvät Ropeconin ohjelmaopaasta. Vaikka ohjelma olisikin suunnattu lapsille, se hyvin todennäköisesti viihdyttää silti koko perhettä. Ohjelmat jotka ovat vain täysi-ikäisille vaativat henkilötodistuksen tarkistuksen eivätkä niihin voi osallistua edes aikuisen seurassa. Kovat äänet ja muut lasta mahdollisesti häiritsevät elementit on mainittu ohjelmien kuvauksissa.