© Iina Siniluoto

Myyntialue

Myyntialue

Roolipelituotteita, larppiproppeja, koruja, käyttöesineitä, jotain ihan muuta? Kaikki myyntitoiminta on pääpiirteittäin rajattu Ropeconissa tapahtuman ajaksi myyntialueelle.

Kysyttävää? Ota yhteyttä myyntialue@ropecon.fi

Aukioloajat

Perjantaina 15.00 – 21.00
Lauantaina 10.00 – 19.00
Sunnuntaina 10.00 – 17.00

Taitelijatori

Ropeconista löytyy taiteilijatori, jossa taiteen ja käsitöiden harrastajat voivat myydä omia tuotoksiaan. Taiteilijatorin valikoimasta voi löytyä esimerkiksi taideprinttejä, postikortteja, pieniä käsitöitä, koruja ja sarjakuvia. Taiteilijat voivat ottaa vastaan paikan päällä myös tilaustöitä, joten nyt on mahtava mahdollisuus ostaa kuvia esimerkiksi omista hahmoista tai kustomoida juuri omannäköinen noppapussi.

Kysyttävää? Ota yhteyttä myyntialue@ropecon.fi

Kirpputori

Myyntialueella toimii perinteisesti kävijöille tarkoitettu kirpputori, jonne voi tuoda omia tapahtuman luonteeseen sopivia tuotteitaan myytäväksi tapahtuman aikana. Myyntiin voi tuoda esimerkiksi larppiproppeja, kirjoja tai pelejä.

Kirpputorille ei saa tuoda tavaraa ammattimaiseen myyntiin tai jälleenmyyntiin, vaan myyntiartikkelien tulee olla yksityishenkilöiden käytettyjä tai muuten ylimääräiseksi jääneitä tavaroita.

Kysyttävää? Ota yhteyttä kirpputori@ropecon.fi

Yhdistykset ja yhteisöt

Useat yhteisöt ja yhdistykset esittelevät toimintaansa Ropeconissa vuosittain. Ropecon on mainio paikka löytää uusia jäseniä ja toiminnasta kiinnostuneita.