© Calum Macaulay

Lippuehdot

Lippu sisältää

Pääsylippu sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan ja osallistumisen yksittäisiin ohjelmanumeroihin, niin kauan kuin paikkoja riittää. Lippu oikeuttaa myös lattiamajoitukseen tapahtumapaikalla (1–2 vrk riippuen lipputyypistä).

Akateemisen seminaarin liput myydään erikseen. Haltiakummilippu ei oikeuta pääsyä akateemiseen seminaariin. 

Yksittäisissä ohjelmanumeroissa voi olla materiaalimaksuja, jotka veloitetaan erikseen. Tarkista lisätiedot maksuista ja ohjelmiin ilmoittautumisesta nettisivuiltamme.  

Lippujen toimitus

E-liput toimitetaan sähköpostitse ostajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Ota lippusi mukaan tapahtumaan. Tapahtumapaikalla saat lippua vastaan rannekkeen, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn lipun voimassaoloajaksi. Ranneke tulee pitää ranteessa koko lipun voimassaoloajan. Kadonnutta ranneketta ei korvata. Mikäli ranneke rikkoutuu, uuden rannekkeen saa lipunmyyntipisteestä tai yöaikaan infosta rikkinäistä ranneketta vastaan.  Lipun tilaajan ei tarvitse olla sama henkilö kuin lipun käyttäjän.

Lippujen maksaminen ja maksutavat

Liput maksetaan oston yhteydessä Paytrailin kautta. Lippujen ostamiseen tarvitset suomalaiset verkkopankkitunnukset, luottokortin (Visa/Mastercard/American Express) tai MobilePayn. Pyydämme suosimaan verkkopankkia, mikäli mahdollista.

Lipun voi ostaa myös tapahtuman ovelta. Tällöin maksutapoina ovat käteinen tai maksukortti. Selvitämme mahdollisuutta Epassilla/smartumilla/kulttuuriedulla maksamiseen ja tiedotamme ratkaisustamme heti, kun sen löydämme. Valitettavasti kulttuuriarvolla ei voi maksaa vuonna 2024.

Lipputyypit 

Alle 7-vuotiaille ja 65 vuotta täyttäneille kävijöille sisäänpääsy on ilmainen. Avustaja tai tulkki pääsee tapahtumaan maksutta asiakkaan seurassa.

Viikonloppulippu oikeuttaa sisäänpääsyn tapahtumaan viikonlopuksi.

Päivälippu oikeuttaa sisäänpääsyn tapahtumaan kyseisenä päivänä. Päivälipun voi päivittää viikonloppulipuksi.

Lastenlippu oikeuttaa 7-12 v. lapsen sisäänpääsyn tapahtumaan aikuisen seurassa. Vakiintuneen käytännön mukaisesti 13-vuotias ja sitä vanhempi on itsenäinen ja aktiivinen tapahtuman osallistuja ja siten hänelle myydään täysihintainen kävijälippu. 

Perhelippupaketti sisältää 2 aikuistenlippua ja 1-3 lastenlippua, liput ovat viikonloppulippuja. Perhelippupaketin lippuihin pätee samat ehdot kuin yksittäisiin aikuisten- ja lastenlippuihin.

Haltiakummilippu lahjoittaa viikonloppulipun Haltiakummilippua hakevalle. Haltiakummilippuja myydään ja voi hakea 30.6.2024 saakka.

Early Dragon -liput ovat myynnissä 30.6.2024 asti. Tämän jälkeen kaikki liput ovat samanhintaisia ennakkoon ja ovelta ostettuna.

Päiväliput ja normaalihintaiset viikonloppuliput tulevat myyntiin lippukauppaan 1.7.2024 sekä ovat myynnissä ovelta tapahtuman alettua.

Ennakkolippujen lunastaminen

Ennakkolippuja voi noutaa erikseen osoitetuilta pisteiltä ennen tapahtuman alkua. Mikäli yksi henkilö haluaa noutaa useamman henkilön ennakkolipun, siirtyy vastuu lipuista lippujen noutajalle. Kadonneita lippuja ei korvata. Mikäli ranneke rikkoutuu, uuden rannekkeen saa lipunmyyntipisteestä tai yöaikaan infosta rikkinäistä ranneketta vastaan. Nämä ehdot koskevat myös perhelippupakettia.

Vaihto- ja peruutusehdot

Pääsylipun voi peruuttaa tai vaihtaa 14 vuorokautta ostoksesta. Vaihto- ja peruutusoikeus päättyy viikko ennen tapahtuman alkua. Ajallaan perutuista tai vaihdetuista lipuista maksetaan rahat takaisin ostajan tilauksessaan käyttämälle maksutavalle. Peruutukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen lipunmyynti(at)ropecon.fi. Pääsylipussa oleva viivakoodi kuoletetaan, jolloin lippua ei voi enää käyttää. Lippujen peruminen peruutusajan jälkeen ei ole mahdollista.

Tapahtuman peruuntuminen

Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan, voit saada rahasi takaisin ostamastasi lipusta ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen lipunmyynti(at)ropecon.fi.

Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot