Liekit
© Ropecon 2023

Kunniavieraat 2024

Sharang Biswas

Sharang on palkittu pelisuunnittelija ja tutkija New Yorkista

Alessandro Giovannucci

Alessandro on palkittu italialainen larppisuunnittelija ja -teoreetikko

Sharang Biswas

Sharang on palkittu pelisuunnittelija ja tutkija New Yorkista ja hän opettaa alaa useassa yliopistossa. Hänen taiteellisia painopisteitään ovat roolipelit, vuorovaikutteinen teatteri, osallistuva performanssi sekä  interaktiivinen- ja spekulatiivinen fiktio.

Sharang on julkaissut useita indie-roolipelejä, kuten In the Wake of the Wanton Wizard, Absolution in Brass ja Hex Ed. Hänen tunnetuin pelinsä on Avatar: the Last Airbender -roolipeli Avatar: Legends.

Sharang nauttii uusien ja tuntemattomien pelien pelaamisesta uusien ihmisten kanssa, ja odottaa tapaavansa uusia pelaajia Ropeconissa.

Alessandro Giovannucci

Alessandro on palkittu italialainen larppisuunnittelija ja -teoreetikko. Hän oli mukana perustamassa  Chaos League larp-kollektiivia ja kirjoitti Southern Way Manifeston. Alessandron mielestä roolipelit voivat olla tehokkaita sosiaalisen ja poliittisen muutoksen työkaluja.

Hänen tunnettuja kansainvälisiä larppejaan ovat Sahara Expedition, The Secrets We Keep ja Miskatonic University. Hänen uusin pelinsä, scifiseikkailu Eclipse pelataan vuoden 2025 aikana.

Alessandro on kuullut usein Ropeconista ja odottaa eniten suomalaisen pelaajayhteisön tapaamista.