Ropecon 2009 © Marko Saari

Vapaaehtoishaku 2024

Vapaaehtoisuhaku on päättynyt. Kiitos kaikille vapaaehtoisille!

Vapaaehtoistöihin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä:

Saana Kallio
Vapaaehtoiskoordinaattori 2024
vapaaehtoiset@ropecon.fi

Vapaaehtoisedut

Vapaaehtoiset, kuten myös ohjelmanjärjestäjämme, saavat kiitoksena panoksestaan viikonloppurannekkeen tapahtumaan. Toimimalla 8+2 tuntia vapaaehtoistehtävissämme (kaksi neljän tunnin vuoroa tai yksi kahdeksan tunnin vuoro sekä kaksi tuntia varalla päivystämistä) saat viikonloppurannekkeen Ropeconiin. Vapaaehtoisena ansaittua Ropecon-ranneketta ei voi siirtää muille.

Vapaaehtoisille tarjoamme ruokalippuja, lisäksi on tapahtuman takahuone, josta löytyy virvokkeita ja pientä purtavaa läpi tapahtuman. Vapaaehtoisilla on myös mahdollisuus tilata itselleen vapaaehtoispaita. Tapahtuman jälkeisenä maanantaina järjestetään tapahtuman kaatajaiset, jonne kaikki Ropeconia tavalla tai toisella toteuttaneet vapaaehtoiset ovat tervetulleita nauttimaan ruoasta ja hyvästä seurasta. Halukkaille kirjoitamme myös todistuksen Ropeconin eteen tehdystä työstä. 

Kävijät tunnistavat tapahtuman vapaaehtoiset kaulapasseista. Toivomme kaulapasseissa näkyvän jokaisen etunimen, muun muassa häirinnän vastaisen työn edistämiseksi. Perustellusta syystä voit käyttää pelkästään nimimerkkiä: olethan tällöin yhteydessä vapaaehtoiskoordinaattoriin.

Vapaaehtoisten edut voivat muuttua vuosikohtaisesti.