Ropecon 2009 © Marko Saari

Vapaaehtoishaku 2024

Vapaaehtoishaku

Tule mukaan tekemään kolmattakymmenettäensimmäistä kertaa Euroopan suurinta vapaaehtoisvoimin järjestettävää roolipelitapahtumaa!

Ropecon on täysin vapaaehtoisvoimin järjestettävä tapahtuma, pelaajilta pelaajille. Tekemistä riittää ja mukaan mahtuu niin uusia kuin vanhojakin harrastajia. Ei muuta kuin tapahtuma kalenteriin ja ilmoittautumaan mukaan!

Vapaaehtoishaku aukeaa 1. maaliskuuta, ja hakulomakkeen voit täyttää täällä! Alta löydät tehtävät vuoden 2024 Ropeconissa, ja voitkin valmiiksi jo miettiä, mikä voisi olla juuri sinun juttusi. Kannattaa hakea ennemmin kuin myöhemmin, sillä tehtävät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Ota rohkeasti yhteyttä, jos mieleen juolahtaa kysymyksiä!

Saana Kallio
Vapaaehtoiskoordinaattori 2024
vapaaehtoiset@ropecon.fi

Vapaaehtoisedut

Vapaaehtoiset, kuten myös ohjelmanjärjestäjämme, saavat kiitoksena panoksestaan viikonloppurannekkeen tapahtumaan. Toimimalla 8+2 tuntia vapaaehtoistehtävissämme (kaksi neljän tunnin vuoroa tai yksi kahdeksan tunnin vuoro sekä kaksi tuntia varalla päivystämistä) saat viikonloppurannekkeen Ropeconiin. Vapaaehtoisena ansaittua Ropecon-ranneketta ei voi siirtää muille.

Vapaaehtoisille tarjoamme ruokalippuja, lisäksi on tapahtuman takahuone, josta löytyy virvokkeita ja pientä purtavaa läpi tapahtuman. Vapaaehtoisilla on myös mahdollisuus tilata itselleen vapaaehtoispaita. Tapahtuman jälkeisenä maanantaina järjestetään tapahtuman kaatajaiset, jonne kaikki Ropeconia tavalla tai toisella toteuttaneet vapaaehtoiset ovat tervetulleita nauttimaan ruoasta ja hyvästä seurasta. Halukkaille kirjoitamme myös todistuksen Ropeconin eteen tehdystä työstä. 

Kävijät tunnistavat tapahtuman vapaaehtoiset kaulapasseista. Toivomme kaulapasseissa näkyvän jokaisen etunimen, muun muassa häirinnän vastaisen työn edistämiseksi. Perustellusta syystä voit käyttää pelkästään nimimerkkiä: olethan tällöin yhteydessä vapaaehtoiskoordinaattoriin.

Vapaaehtoisten edut voivat muuttua vuosikohtaisesti.