Ropecon 2009 © Marko Saari

Vapaaehtoishaku 2023

Vapaaehtoishaku on auki!

Tule mukaan tekemään kolmattakymmenettä kertaa Euroopan suurinta vapaaehtoisvoimin järjestettävää roolipelitapahtumaa!

Ropecon on täysin vapaaehtoisvoimin järjestettävä tapahtuma, pelaajilta pelaajille. Tekemistä riittää ja mukaan mahtuu niin uusia kuin vanhojakin harrastajia. Ei muuta kuin tapahtuma kalenteriin ja ilmoittautumaan mukaan!

Vapaaehtoishaku sulkeutuu 22.06.2023!

Ota rohkeasti yhteyttä, jos mieleen juolahtaa kysymyksiä!

Krista Juva & Tero Suoniemi
Vapaaehtoisvastaavat 2023
vapaaehtoiset@ropecon.fi

Vapaaehtoisedut

Vapaaehtoisvoimin järjestetystä tapahtumasta ei tietenkään kukaan palkkaa saa. 

Vapaaehtoiset, kuten myös ohjelmanjärjestäjämme, saavat kiitoksena panoksestaan viikonloppurannekkeen tapahtumaan. Toimimalla 8+2 tuntia vapaaehtoistehtävissämme (kaksi neljän tunnin vuoroa tai yksi kahdeksan tunnin vuoro sekä kaksi tuntia varalla päivystämistä) saat viikonloppurannekkeen Ropeconiin. Vapaaehtoisena ansaittua Ropecon-ranneketta ei voi siirtää muille.

Tapahtuman aikana tarjoamme lämmintä ruokaa tapahtumassa, ja vapaaehtoisille on tapahtuman takahuone, josta löytyy virvokkeita ja pientä purtavaa läpi tapahtuman. Tapahtuman jälkeisenä maanantaina järjestetään tapahtuman kaatajaiset, jonne kaikki Ropeconia tavalla tai toisella toteuttaneet vapaaehtoiset ovat tervetulleita nauttimaan ruoasta ja hyvästä seurasta. Halukkaille kirjoitamme myös todistuksen Ropeconin eteen tehdystä työstä. 

Viimeistään 22.06.2023 ilmoittautuneet vapaaehtoiset, jotka tekevät täyden työpanoksen eli 8+2 tuntia, saavat vapaaehtoispaidan ilmaiseksi. Muut vapaaehtoiset voivat lunastaa paidan itselleen omakustannehintaan. (Ohjelmanjärjestäjiä koskevat omat ohjeensa.)

Kävijät tunnistavat tapahtuman vapaaehtoiset kaulapasseista. Uutena tänä vuonna toivomme kaulapasseissa näkyvän jokaisen etunimen, muun muassa häirinnän vastaisen työn edistämiseksi. Perustellusta syystä voit käyttää pelkästään nimimerkkiä: olethan tällöin yhteydessä vapaaehtoisvastaaviin.

Vapaaehtoisten edut voivat muuttua vuosikohtaisesti.