Esittelypöydät 2024

Halli 5bHall 5b Ovi 5.2Door 5.2 E10 Traconin edustuspöytä E10 E15 Kotae Expo E15 E11 Shumicon E11 E12 Museocon 2024 E12 E13 ConiDiscord Piiri E13 E16 Suomen roolipeliseura (SRS) E16 E17 Helsingin Pöytäroolipelaajat ry E17 E18 Alter Ego ry E18 E14 Archipelacon 2 / Eurocon 2025 E14 E19 Helsingin yliopiston science fiction klubi ry E19 E20 Suomen Pehmomiekkailuliitto E20 E21 Bujinkan Sakura Dojo E21 E22 Gladiolus School of Arms ry E22 E23 EHMS ry E23 E30 Hiiziviikonloppu ry. E30 E31 Tampereen larppi- ja tanssiaisyhdistys Ludere ry E31 E32 Suomen Merenneitoharrastajat ry. E32 E33 Ki-Ken-Tai-Ichi Naginata E33 E00 Näyttelyt / Exhibitions E00 Näyttelyt / Exhibitions E01 Odysseus E01Odysseus E02 Figunäyttely / Miniature exhibition E02FigunäyttelyMiniature exhibition E03 Figumaalaus / Miniature painting E03FigumaalausMiniature painting

Alter Ego ryE18

Alter Ego on Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys Harrastamme perinteisiä pöytäroolipelejä, lautapelejä, boffausta, keräilykorttipelejä, figupelejä, sekä liveroolipelaamista.

Verkkosivusto

Archipelacon 2 / Eurocon 2025E14

Archipelacon is the largest science fiction and fantasy convention organised on the Åland islands. The first Archipelacon was organised in 2015 and it was such a success, organising a new one right away in 2025 felt like a good idea. Archipelacon 2 will also be the 2025 Eurocon.

Verkkosivusto

Bujinkan Sakura DojoE21

Japanilainen kamppailulaji sisältäen niin asettoman kuin asellisen kamppailun yhdeksästä samurai perinteestä.

Verkkosivusto

ConiDiscord PiiriE13

Piirin ydinajatuksena on yhdistää ja koota japanilaisen popkulttuurin harrastajia yhteen. Olitpa kiinnostunut animesta, mangasta, coneista tai kaikista näihin liittyvistä teemoista, olet tervetullut Piiriin! Piirissä voit myös seurata suomalaisten conien tiedotusta.

Verkkosivusto

EHMS ryE23

Miekkailuseura EHMS järjestää harjoituksia historiallisissa eurooppalaisissa miekkailutaidoissa Helsingin Sörnäisissä seuran omalla salilla. Vuonna 2010 perustettu seura keskittyy bolognalaisen miekkailun, saksalaisen pitkämiekan, saksalaisen rapiirin ja tikarin, sapelin, messerin, italialaisen pitkämiekan, painin sekä japanilaisen gekiken-vapaamiekkailun opetukseen ja harjoitteluun.

Verkkosivusto

Figumaalaus / Miniature paintingE03

Verkkosivusto 1 Verkkosivusto 2

Figunäyttely / Miniature exhibitionE02

Gladiolus School of Arms ryE22

Helsingin ja Espoon alueella toimiva aloittelijaystävällinen historiallisen eurooppalaisen miekkailun treeniryhmä. Tervetuloa harjoittelemaan Fiore dei Liberin pitkäämiekkaa, tikaria ja aseetonta taistelua kanssamme kaksi kertaa viikossa!

Verkkosivusto

Helsingin Pöytäroolipelaajat ryE17

Pöytä- ja muita roolipelejä pääkaupunkiseudulla ja sen ulkopuolella. Hepro muodostettiin alun perin tarkoituksenaan saattaa yhteen pelit ja pelaajat, ja palvelee tätä tarkoitusta ansiokkaasti kahdeksatta vuotta.

Verkkosivusto

Helsingin yliopiston science fiction klubi ryE19

HYSFK on tieteis- ja fantasiafiktion harrastajien järjestö. Järjestämme säännöllisiä tapaamisia, lukupiiriä ja kirjoituspiiriä.

Verkkosivusto

Hiiziviikonloppu ry.E30

Hiiziviikonloppu järjestää monipuolisia pelitapahtumia vapaaehtoisvoimin. Tapahtumia on järjestetty vuodesta 2000 jo yli 50 kertaa. Hiiziviikonloppu – rupuinen, mutta suloinen

Verkkosivusto

Ki-Ken-Tai-Ichi NaginataE33

Ki-Ken-Tai-Ichi ry on japanilaisten miekkailulajien kamppailulajiseura. Yksi näistä on naginata, japanilainen peitsiase. Bambuteräinen harjoitteluase mahdollistaa turvallisen täyskontaktiottelun sekä lyöntisarjojen harjoittelun ilman suojia. Tule kokeilemaan ja keskustelemaan

Verkkosivusto

Kotae ExpoE15

Kotae Expo on vapaaehtoisvoimin järjestettävä japanilaiseen ja korealaiseen populaarikulttuuriin keskittyvä suurtapahtuma Tampereella. Ohjelmistossa tullaan näkemään puhe- ja esitysohjelmien rinnalla paljon osallistavaa ohjelmaa, kuten työpajoja, cosplay- ja k-pop kilpailuja, muotinäytöksiä, cosplay-tanssiaiset ja paljon muita ohjelmia, joihin pääset osallistumaan myös itse. Tapahtuman myyntipöytäsali, artesaanit, taidekuja ja kirpputori tarjoavat myös kattauksen tapahtuman aihepiirien tuotteita. Tapahtuman järjestää voittoa tavoittelematon yhdistys Kotae ry.

Verkkosivusto

Museocon 2024E12

Museocon saapuu jälleen Vapriikkiin Tampereelle lauantaina 9. marraskuuta. Tule tutustumaan roolipelaamisen, cosplayn, coni-kulttuurin ja aasialaisen populaarikulttuurin maailmaan, niiden historiaan ja harrastajiin.

Verkkosivusto

Näyttelyt / ExhibitionsE00

Verkkosivusto 1 Verkkosivusto 2

OdysseusE01

Verkkosivusto

ShumiconE11

Shumicon on uusi, kaikenikäisille tehty cosplay-, anime- ja pelitapahtuma Helsingissä. Seuraavat tapahtumat: Shumicon Shoppu 24.11.2024 ja Shumicon 24.-25.5.2025

Verkkosivusto

Suomen Merenneitoharrastajat ry.E32

Suomen Merenneitoharrastajat ry. omistautunut merenneitouinnin edistämiseen ja yhteisöllisyyden rakentamiseen kaikkien merenneitojen ja -miesten keskuudessa. Merenneitouinti tarjoaa unohtumattomia kokemuksia ja mahdollisuuden sukeltaa lumoavaan vedenalaiseen maailmaan. Olipa kiinnostuksesi peräisin uteliaisuudesta, intohimosta tai halusta löytää uusi harrastus, meillä on paljon tarjottavaa kaikille, jotka haluavat kokea merenneitoilun taian.

Verkkosivusto

Suomen PehmomiekkailuliittoE20

Pehmomiekkailu, eli tuttavallisemmin boffaus, on yhteisin säännöin itse rakennettujen pehmoaseiden kanssa taistelua erinäisissä skenaario- ja kilpatapahtumissa. Suomen Pehmomiekkailuliiton tehtävä on mahdollistaa lajin monipuolista harrastamista ja varmistaa sen jatkuvuus valtakunnallisesti.

Verkkosivusto

Suomen roolipeliseura (SRS)E16

Suomen roolipeliseura (SRS) pyrkii kehittämään suomalaista roolipeliskeneä. Seuran toiminta tapahtuu itsenäisten projektien kautta (esim. Alfacon, Noppatuuri, Roolipelitiedotus).

Verkkosivusto

Tampereen larppi- ja tanssiaisyhdistys Ludere ryE31

Yhdistyksemme järjestää larppeja, cosplay-tanssiaisia sekä muuta pääosin nuorille aikuisille suunnattua vapaa-ajan toimintaa kuten lautapeli-iltoja ja miittejä Tampereen seudulla.

Verkkosivusto

Traconin edustuspöytäE10

Traconin myynti- ja edustuspöytä

Verkkosivusto