Kirpputori

Myyntialueella toimii tuttuun tapaan kirpputori, jonne voi tuoda myytäväksi esimerkiksi pelejä, kirjoja, larppiproppeja ja muita tapahtuman aihepiiriin sopivia tavaroita. Kirpputori on loistava paikka tyhjentää hyllyt itselle turhasta tavarasta ja toisaalta löytää uutta mielenkiintoista hyllyntäytettä sen tilalle.

Myyjät tuovat hintalaputetut tuotteet kirpputorille, jossa kirpputorin henkilökunta huolehtii niiden myynnistä, ja myyjän tarvitsee vain hakea voittonsa ja loput tavaransa tapahtuman lopuksi. Kirpputori on auki myyntialueen aukioloaikoina.

Varaathan mukaan käteistä rahaa, sillä kirppiksellä ei ole käytössä korttimaksua!

Kirpputorin säännöt kävijöille

  • Kirpputorilla käy vain käteinen ja tuotteet on hinnoiteltu 0,50 € välein. Suosi tasarahaa mahdollisuuksien mukaan.
  • Huomioi muut kävijät, ja jätä suurikokoiset propit ja isot kantamukset pois ostosten ajaksi.
  • Käsittele tuotteita varovasti – älä avaa pakkauksia tai siirtele tavaraa pöydästä toiseen.
  • Osa tuotteista on myynnissä laatikoissa “tästä kaikki 1€/kpl”-tyylisesti. Ostaessasi laatikosta paina sen numero mieleesi, ja kerro se kassalla.
  • K18-merkityt tuotteet pidetään erillään muusta kirpputorista, ja niitä myydään vain täysi-ikäisille. Varaudu kysyttäessä todistamaan ikäsi!
  • Kaikista näpistyksistä ilmoitetaan viranomaisille.

Kirpputorilla myyminen

Kirpputorilla on käytössä Kirppu-järjestelmä, jossa myyjät luovat etukäteen tuotteilleen viivakoodilliset hintalaput. Kirppuun kirjaudutaan Kompassi-tunnuksen avulla. Ilmoitettujen tavaroiden viivakoodit luetaan, kun ne tuodaan kirpputorille, ja uudestaan kun ne joko myydään tai palautetaan myyjälle tapahtuman lopuksi. Tavaroita saa tuoda ja hakea koska tahansa kirpputorin aukioloaikoina, kuitenkin niin, että kaikki on haettu pois sunnuntaina klo 16:30 mennessä. Tämän jälkeen hakemattomat tavarat ovat vapaata riistaa conikävijöille. Voittoja ja tavaroita hakiessa on oltava henkilöllisyystodistus mukana. Voit tuoda tavaraa myyntiin vain jos sinulla on tapahtuman ranneke eli pääsylippu, sillä sinun täytyy päästä kirpputorille tuomaan ja hakemaan tavarasi.

Kirpputorille ei saa tuoda tavaraa ammattimaiseen myyntiin tai jälleenmyyntiin, vaan myyntiartikkelien tulee olla yksityishenkilöiden käytettyjä tai muuten ylimääräiseksi jääneitä tavaroita. Tarkemmat ohjeet tavaran ilmoittamisesta ja sallituista myyntituotteista löytyvät Kirpusta sen auetessa.

Tavaran ilmoittaminen Kirppuun aukeaa 19.6. klo 18 ja sulkeutuu coniviikon maanantaina 15.7. tai kun tavaraa on riittävästi.

Ropecon ottaa 5% provision kirpputorilla myydyistä tavaroista, ja se vähennetään voittojen maksun yhteydessä. Jos tavaroitasi ei myydä, niistä ei myöskään peritä provisiota.

Ropeconin henkilökunta ei vastaa kirpputorille tuoduista tavaroista, joten huomioithan, että tuot tavarasi kirpputorille myytäväksi omalla vastuullasi.

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää kirpputorin toiminnasta, voit ottaa yhteyttä kirpputorivastaavaan sähköpostitse kirpputori@ropecon.fi